ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Την τιμητική του είχε στο Ράδιο-Αρβύλα του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ν. Τσούκαλης

Ο βουλευτής που κουράστηκε στη συνεδρίαση!


«Θα κλείσουμε εδώ μέσα 7 ώρες» είπε και οι του Ράδιο-Αρβύλα τον… τίμησαν!
Τον τίμησαν δεόντως οι παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα» τον Αχαιό βουλευτή  Ν. Τσούκαλη. Οι τιμές ήρθαν όταν απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Επιτροπής της Βουλής, ο Αχαιός βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε στις φυσικές αντοχές του και πρότεινε στους συναδέλφους του την επίσπευση των διαδικασιών, καθώς -όπως είπε- «θα κλείσουμε εδώ μέσα 7 ώρες».
Οι Ράδιο-Αρβύλα εκτίμησαν ότι το 7ωρο είναι πολύ λίγο σε σχέση με άλλα ωράρια που απασχολούν χιλιάδες άλλους εργαζόμενους, οι συνθήκες εργασίας των οποίων έχουν αλλάξει προς το χειρότερο, με απόφαση της κυβέρνησης στην οποία μετέχει το κόμμα που εκπροσωπεί ο Ν. Τσούκαλης!
 «Δεν είναι δυνατόν! Μα 7 ώρες... Πού είναι οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αναφώνησε ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, Αντώνης Κανάκης, για να προστεθεί από τον πιο ήσυχο της παρέας: «Εργασιακός Μεσαίωνας».
Ουφ, ίδρωσε ο άνθρωπος, ενώ κάτι …μεγιστάνες άνεργοι, ούτε που απασχολούνται καθ’ όλο το χρόνο, δυόμιση χρόνια τώρα, που βασιλεύουν οι μνημονικές κυβερνήσεις. Μπορεί να μην στουμπάνε ούτε ένα μεροκάματο, αλλά έχουν τουλάχιστον την ησυχία τους. Δεν ιδρώνουν κι όλας όπως ο Νίκος μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: