ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η Αλέκα κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προκαταβολικά για το 2014

Αλέκα εν συγχύσει!


Μάλλον δεν συνειδητοποίησε ότι η συζήτηση ήταν για τον Προϋπολογισμό  του 2013! 
Δεν χειροκροτήθηκε από το ΚΚΕ
Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην ομιλία της στη Βουλή, μπέρδεψε τον λόγο της για τον προϋπολογισμό του 2013 με εκείνον του 2014 και έκανε αντιπολίτευση σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως το σύμπτωμα δεν αφορά μόνον την ΓΓ του ΚΚΕ. Και ο ακροδεξιός Αντ. Σαμαράς, στη διάρκεια της ομιλίας του, επιτιθέμενος κατά του Αλ. Τσίπρα έκανε υπενθύμιση της ρήσης του Λένιν ότι η Ιστορία προχωρεί με βήματα και  άλματα. Και μάλιστα παρομοίασε την ολετήρια πολιτική του με Λενινιστική επανάσταση που διεξαγάγει από κοινού με την ΔΗΜΑΡ! Την οποία επανάσταση υποτίθεται ότι εμποδίζει ο αντεπαναστάτης Αλ. Τσίπρας. Γελοία φαινόμενα, αλλά έτσι είναι.
Την πρόταση της για συνολική ανατροπή του παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλου, δηλαδή επανάσταση, επανέλαβε και η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία  επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι η ανασυγκρότηση που προτείνει δεν  είναι αρκούντως επαναστατική! «Δεν μπορεί να υλοποιηθεί στο πλαίσιο του καπιταλιστικού συστήματος και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε. 
Σε γραμμή Σαμαρά, άφησε να εννοηθεί ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί την επιστροφή της χώρας στη δραχμή, πράγμα το οποίο εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.
 «Το επικίνδυνο αυτή τη στιγμή είναι ότι στο βωμό της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα ο λαός θα ταχθεί υπέρ ή κατά συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων», τόνισε χαρακτηριστικά η Αλέκα Παπαρήγα!
Η ΓΓ του ΚΕ της ΚΚΕ αναφέρθηκε επίσης στην πρόταση του κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη φορολογία με 45% των επιχειρήσεων, τονίζοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση αυτές θα φύγουν από τη χώρα, και αντιπρότεινε την κοινωνικοποίησή τους. Λες και τότε δεν θα φύγουν!
Όπως είπε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, «δεν είναι όραμα μας η Αργεντινή».
Στο τέλος της ομιλίας της η γενική γραμματέας δεν χειροκροτήθηκε από την ΚΟ του ΚΚΕ...
Το ίδιο συνέβη και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, τον γνωστό Κασιδιάρη, που με το τέλος της ομιλίας του δεν τον χειροκρότησαν ούτε οι δικοί του ως είθισται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: