ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Άνεργος και πατέρας ενός πεντάχρονου αγοριού ήταν ο τραγικός 3.125ος αυτόχειρας στην Πάτρα

Στιγμιότυπο που μετέδωσε το Achaia.


Ο 33χρονος κρεμάστηκε στην οδό Ακρωτηρίου από μία ελιά λόγω οικονομικών προβλημάτων
Αυτή αυτοκτονία δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των οδηγημένων στο απονενοημένο διάβημα απογοητευμένων πολιτών που χάνουν κάθε ελπίδα και στήριγμα λόγω της οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται. Σε παρακάτω ανάρτηση το ISTOLOGIO αναφέρθηκε στις πάνω από τρεις χιλιάδες αυτοκτονίες.
Σε αυτές θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και την 3.125η αυτοκτονία που ανάδειξε στην Πάτρα το Achaia Channel και κατέγραψε το thebest,gr, από το οποίο αντλώ την παρακάτω είδηση:
Ένα βίντεο με εικόνες απίστευτου θρήνου και οδύνης για το χαμό του 33χρονου που κρεμάστηκε στην οδό Ακρωτηρίου από μία ελιά δίνοντας με αυτό τον τρόπο τραγικό τέλος στη ζωή του, προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Achaia Channel. Ο θρήνος των συγγενών και των γειτόνων για τον άνεργο πατέρα ενός παιδιού 5 χρόνων που δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα, είναι μια καταγγελία για όλους όσοι έφεραν τη χώρα και τους νέους ανθρώπους σε αυτή την δεινή κατάσταση και έκαναν τις αυτοκτονίες θανατηφόρο επιδημία στις μέρες μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες και με δηλώσεις γειτόνων του, ο 33χρονος, ο οποίος ήταν ένας πολύ καλός και ευαίσθητος άνθρωπος, εργαζόταν παλιά σαν ελαιοχρωματιστής και όταν έχασε τη δουλειά του, αυτόν και την οικογένειά του, τους βοηθούσαν οικονομικά η μητέρα του και κάποιοι στενοί συγγενείς του. Όμως τελευταία ήταν πολύ στριμωγμένος και απελπισμένος καθώς δεν έβλεπε φως στον ορίζοντα και τα χρέη μεγάλωναν όπως και τα αδιέξοδα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο 33χρονος είχε ένα μικρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του. Για να μεταφερθεί έπρεπε να πάει γερανός να το πάρει και χρειάζονταν χρήματα και για την επισκευή του.
Αμέσως μετά φέρεται να πήγε στην μητέρα του και να της είπε: "Δεν αντέχω άλλο μάνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: