ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Σύλληψη 35χρονου στην Κέρκυρα... Το κράτος λογοκρίνει και τρομοκρατεί

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.


Συγγραφέας: left.gr
Πρωτοφανής σύλληψη με σκοπό τον εκφοβισμό και τη φίμωση κάθε φωνής που στρέφεται ενάντια στην κρατική καταστολή και αναδεικνύει τη σχέση αστυνομικών και χρυσαυγιτών.
Ένας 35χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα 29-10-12 στην Κέρκυρα, μετά από μήνυση τριών αστυνομικών, που επικαλέστηκαν προσωπικά δεδομένα επειδή είδαν φωτογραφίες τους στο μπλοκ του νεαρού. Ο νεαρός είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο facebook φωτογραφίες αστυνομικών που βρίσκονταν παρέα με χρυσαυγίτες την 28 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης και των κινητοποιήσεων των πολιτών που ακολούθησαν. 
Κατηγορείται για απρόκλητη έργω εξύβριση, παραβίαση νόμου περί προσωπικών δεδομένων και διασπορά ψευδών ειδήσεων που μπορούν να θίξουν το κύρος της χώρας (!).
Έντονες υπήρξαν οι διαμαρτυρίες των πολιτών που συμπαραστέκονται στον νεαρό και μιλούν για εκφοβισμό και ψυχολογική τρομοκρατία. Του συμπαραστάθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.

Διαβάστε ακόμη:


Δεν υπάρχουν σχόλια: