ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Βαθυστόχαστος Beni: «Θα ανέβουμε όταν η χώρα θα αρχίσει να ανεβαίνει ξανά»

Το έρριξε στα βράχια το καράβι του ΠΑΣΟΚ και δεν το κατάλαβε! Και τώρα σκέφτεται να βρει τον ανήφορο για να το σώσει!


Αλλά μέχρι τότε «θέλουμε η ΔΗΜΑΡ να μείνει στο κυβερνητικό σχήμα
«Θέλουμε η ΔΗΜΑΡ να μείνει στο κυβερνητικό σχήμα και θα καταβάλουμε μέχρι τέλους κάθε δυνατή προσπάθεια» διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ ήταν ιδιαίτερα σκληρός με την αντιπολίτευση, φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ευ. Βενιζέλος είπε επίσης ότι η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ταυτίζονται ούτε ιδεολογικά ούτε αξιακά, αλλά, όπως σημείωσε «συνεργαζόμαστε με συνέπεια για να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα και η ασφαλής πορεία της χώρας προς την οριστική έξοδο από την κρίση».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για τραυματική εμπειρία που βιώνει το κόμμα όμως συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.
Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι άδικα, αλλά και ότι ως χώρα έχουμε διανύσει περισσότερο από τα 2/3 της διαδρομής.
Σε αυτό το σημείο ο Ευ. Βενιζέλος σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί τη μοίρα της χώρας και του λαού αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα ανέβουμε όταν η χώρα θα αρχίσει να ανεβαίνει ξανά».
Τέλος περιέγραψε τους τρεις στόχους της κυβέρνησης που είναι: «Να έρθουν όσο γίνεται περισσότερα χρήματα στη χώρα, να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους να βοηθήσουν οι εταίροι και να σταματήσουν να τιμωρούν έναν Ευρωπαϊκό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: