ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Πρόγκιξαν Βενιζέλο, Προβόπουλο, Σαχινίδη οι αγανακτισμένοι ομολογιούχοι

Φουρκισμένος είναι ο Ευάγγελος μετά την πρόγκα που υπέστη!



Μπλόκο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο έκαναν περίπου 20 με 30 ομολογιούχοι που συγκεντρώθηκαν έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος φωνάζοντας συνθήματα κατά των κυρίων Βενιζέλου και Σαμαρά.
Νωρίτερα όταν οι ομολογιούχοι είχαν δει τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, να μπαίνει στο κτίριο της Τράπεζας καθώς θα συνόδευε τον Ευ. Βενιζέλο στη συνάντηση του με τον διοικητή της Τράπεζας, Γ. Προβόπουλο, επιχείρησαν να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου ωστόσο οι φύλακες πρόλαβαν και έκλεισαν τις πόρτες.
Λίγη ώρα αργότερα έφτανε εκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο όταν έγινε αντιληπτό ότι υπήρχε συγκέντρωση το αυτοκίνητο του έκανε όπισθεν και η συνάντηση ματαιώθηκε. Οι ομολογιούχοι ξέσπασαν πάνω στο όχημα Βενιζέλου και παρέμειναν εκεί για αρκετή ώρα περιμένοντας την έξοδο του κ. Σαχινίδη, ο οποίος όμως αποχώρησε από άλλη έξοδο του κτιρίου καθώς ειδοποιήθηκε για τις άγριες διαθέσεις των ομολογιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: