ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Πάτρα: Κλήθηκε η αστυνομία στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στην ΟΝΝΕΔ

ΟΝΝΕΔίτες σε έγερση κάτω από τα γραφεία της ΝΔ.


Η πρωτοβουλία για την ανάδειξη νέου Προέδρου στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, έχει ανάψει για τα καλά τα αίματα, ενώ στα γραφεία της Ν.Δ. στην Αγίου Νικολάου όπου εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία κλήθηκε ακόμη και η αστυνομία προκειμένου να τηρηθεί η τάξη και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ένταση επικράτησε  όταν μέλη της παράταξης εμπόδιζαν τους διαμαρτυρόμενους να μπουν στην πολυκατοικία, ενώ στη συνέχεια τους έβαλαν και όρους να ανεβαίνουν λίγοι και με... ησυχία!
Τότε ήταν που άρχισε η κόντρα και χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία.
Εγγεγραμμένοι ΟΝΝΕΔίτες παραπονέθηκαν στο attacktv πως δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τις εκλογές με την ανοχή του προέδρου του κ. Μαζαράκη. Η διαμαρτυρία τους οφειλόταν στο ότι δεν υπήρχε καν ενημέρωση των μελών της ΟΝΝΕΔ για τις εκλογές, παρά το πληροφορήθηκαν από τα ΜΜΕ το πρωί της Τετάρτης για το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7 το απόγευμα. Όμως σύμφωνα με καταγγελίες οι εκλογές ξεκίνησαν από τις 5 το απόγευμα, χωρίς σφραγίδα και μέλη της ΟΝΝΕΔ που παρουσιάστηκαν να ψηφίσουν εμποδίστηκαν από Νεοδημοκράτες, κάνοντας λόγο για "τραμπούκικο" τρόπο.
Μάλιστα, αναφέρουν ότι όλα έχουν καταγραφεί σε κάμερες. Εξέφρασαν τη λύπη τους για το πως κατάντησε το κόμμα τους το οποίο υποστηρίζουν από την εφηβική τους ηλικία.

(Πηγή: attack.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: