ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Υπό βροχή και με τις ομπρέλες στο χέρι οι Πατρινοί διαμαρτυρήθηκαν για τα μέτρα

Δείτε τα ερασιτεχνικά βίντεο του http://gzmosxos.blogspot.com

Με ογκώδες μπλοκ η παρουσία των εργαζομένων του Δήμου Αιγιαλείας.
 Για πρώτη φορά συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Πάτρας και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αιγιαλείας
Απορημένος ο μικρός.

Υπό βροχή που έπεφτε ασταμάτητα και με τις ομπρέλες στο χέρι οι Πατρινοί διαμαρτυρήθηκαν απόψε για το έγκλημα που ετοιμάζεται σε βάρος των πολιτών από την καταρρέουσα κυβέρνηση του θιάσου Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη.
Συν «γυναιξί και τέκνοις» πάνω από δύο χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΕΚ Πάτρας και του Συντονιστικού των Σωματείων. Με συνάντηση που έγινε σε τρία καθορισμένα σημεία της πόλης έφθασαν στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, την πλ. Γεωργίου και μετά εν πορεία κατευθύνθηκαν  στην οδό Κολοκοτρώνη, όπου και τα γραφεία του τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου.
Βροντερό παρών έδωσαν οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ.
  Οι ομιλίες των ομιλητών που εκφωνήθηκαν από συνδικαλιστές του ΕΚΠ κατήγγειλαν το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της τρικομματικής κυβέρνησης με την επιβολή των αντισυνταγματικών μέτρων και την θρυλούμενη διαφωνία της ΔΗΜΑΡ.
Χαρακτηριστικά ακούστηκε: «Τα μέτρα κλείδωσαν. Η δήθεν διαπραγμάτευση για τα ισοδύναμα τελείωσε. Απόψε η Βουλή των τριών κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, διαλέγεται με το πιστόλι στο χέρι. Έχουν έτοιμο το σχοινί και τη θηλιά σαν τους ταγματασφαλίτες, να την περάσουν στο λαιμό του ελληνικού λαού. Δεν θα το επιτρέψουμε. Τα μέτρα αυτά δεν θα περάσουν. Θα μας βρουν στους δρόμους, απέναντί τους».
Το σύνθημα που, μεταξύ πολλών άλλων, ακούστηκε αρκετές φορές από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «Ούτε Βενιζέλος, ούτε Κουβέλης, ούτε Σαμαράς, ήρθε η ώρα της αριστεράς»
Στη συνέχεια και πάντα με βροχή, που κατά διαστήματα γίνονταν καταρρακτώδη, οι μετέχοντες του συλλαλητηρίου ξεκίνησαν πορεία από την οδό Ρήγα Φεραίου και μέσω Γεροκωστοπούλου κατευθύνθηκαν στην πλ. Γεωργίου. Η διαδρομή συντομεύτηκε λόγω πυκνής βροχής.
Άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι στην διαμαρτυρία συμμετέχουν εκτός από τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων και για πρώτη φορά οι εργαζόμενοι του Δήμου Αιγιαλείας  με πανό που αναγράφει: «Κατάληψη, φθάνει πιά, όχι στην οικονομική εξαθλίωση, τα νέα βάρβαρα μέτρα δεν θα περάσουν»
Στο σημείο αυτό θα παραμείνουν μέχρι αργά.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ  
ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: