ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Υπό διερεύνηση οι καταγγελίες για άνετη ζωή πλουσίων στις φυλακές

Από την επίσκεψη του Υπουργού στην Πάτρα, προσφάτως για να επιτηρήσει την ρατσιστική επιχείρηση "Ξένιος Δίας" κατά μεταναστών χωρίς χαρτιά. Για την άλλη επιχείρηση "Φίλιοι και ιδιαίτερα εξυπηρετούμενοι κρατούμενοι" δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε!


Ο κύριος Δένδιας καμώνεται ότι δεν γνωρίζει τα όσα ανέφερε ο επί 31 χρόνια υπηρετών στις φυλακές αρχιφύλακας Αραβαντινός
Ο πρώην αρχιφύλακας ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, Αντώνης Αραβαντινός, μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, είπε:
«Ξέρετε κανένα χώρο που οι πλούσιοι περνάνε άσχημα; Οι πλούσιοι έχουν λεφτά και περνάνε καλά. Παραγγέλνουν από τον Σκλαβενίτη. Χθες κάποιος παρήγγειλε καπνιστό σολομό και έφαγε. Αφού έχει λεφτά και παραγγέλνει τι να κάνουμε; Το σύστημα τους έχει αφήσει να καλοπερνάνε. Άμα πάθει κάτι ο Τσοχατζόπουλος ή ο Γαβαλάς εσείς θα μας κατηγορήσετε ότι τους σκοτώσαμε», ενημέρωσεστους βουλευτές ο Αντ. Αραβαντινός.
Στην αναφορά του Αραβαντινού περί συστήματος αντέδρασαν πολλοί βουλευτές, περισσότερο εκ των οποίων η κυρία Θ. Τσάκρη η οποία είπε στον Αραβαντινό: «Μην έρχεστε εδώ και μας κάνετε διαπιστώσεις. Ποιο είναι το σύστημα που επιτρέπει στους πλούσιους να περνάνε καλά; Εσείς δεν είστε το σύστημα των φυλακών; Έχουμε χάσει το μυαλό μας εδώ μέσα;».
Μετά από τις αναφορές αυτές στη Βουλή, -που αναφέρονται σε χθεσινή ανάρτηση στο ISTOLOGIO- το υπουργείο Δικαιοσύνης, του κ. Ρουπακιώτη, διέταξε την διενέργεια πειθαρχικής έρευνας σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους για να διαπιστωθεί εάν είναι σύννομη η παραγγελία φαγητού για φυλακισμένους και εάν σε όλες τις πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού είναι τοποθετημένοι οι κρατούμενοι με βάση το νόμο.
Προφανώς ο κύριος Δένδιας, ως υπουργός Δημ. Τάξης, καμώνεται ότι δεν γνωρίζει τα όσα ανέφερε ο επί 31 χρόνια υπηρετών στις φυλακές αρχιφύλακας Αραβαντινός. Και να πει κανείς ότι ο υπουργός Δένδιας δεν έχει σχέση με το αντικείμενο! Δικηγόρος στην Κέρκυρα είναι το επάγγελμά του…
Βεβαίως και ο κ. Ρουπακιώτης από τον δικηγορικό κλάδο προέρχεται, μόνον που φαίνεται να μην έχει ισχύ ο λόγος του στην Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: