ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εάν δεν πληρώσουν οι πλούσιοι Έλληνες για την εξόφληση γιατί να συναινέσουμε εμείς;

Ο Sigmar Gabriel, ηγέτης του γερμανικού κόμματος SPD .


Και το γερμανικό SPD τάσσεται υπέρ του “να ζητήσουν από τους εύπορους Έλληνες, να περάσουν από το Ταμείο”
εν μπορώ να σκεφτώ ένα νέο πακέτο διάσωσης, χωρίς να χρειάζεται να ζητήσουν από τους εύπορους Έλληνες,να περάσουν από το Ταμείο", δήλωσε σε συνέντευξή του ο Sigmar Gabriel.

Ο Πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) ξεκαθάρισε ότι η συναίνεση του προς ένα νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα, εξαρτάται από την συμμετοχή των πλούσιων Ελλήνων στην φορολογία.

Ο ηγέτης του SPD σε συνέντευξή, στην εφημερίδα Bild am Sonntag, κατηγόρησε την γερμανική κυβέρνηση ότι αφήνει τους πλούσιους Έλληνες να φοροδιαφεύγουν: «Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πρέπει να παγώσουν τα περιουσιακά στοιχεία των εύπορων Ελλήνων φοροφυγάδων στην Ευρώπη, μέχρι να να αποδείξουν ότι πληρώνουν φόρους, για αυτά που έχουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με το νόμο".

Ο Gabriel είπε: «Οι ηγέτες θα πρέπει να ντρέπονται που τους αρέσει να βάζουν στα κρυφά, εμπόδια για την φοροδιαφυγή των Ελλήνων δισεκατομμυριούχων, οι οποίοι κερδίζουν και στη συνέχεια να ζητούν από τους τους Γερμανούς και τους ευρωπαίους φορολογούμενους τα πακέτα βοήθειας για την ολοκλήρωση της διάσωσης. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει".

Ο Πρόεδρος του SPD, δήλωσε επίσης ότι δεν μπορεί να σκεφτεί, ένα νέο πακέτο διάσωσης χωρίς επιτέλους να ζητηθεί από τους εύπορους Έλληνες να πληρώσουν, ενώ υπάρχουν δυνατότητες και στον αμυντικό προϋπολογισμό.

Επισήμανε ότι δεν είναι καλή ιδέα να αγοράζεις όπλα, ενώ ο λαός πεινάει και ο αμυντικός σου προϋπολογισμός είναι από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, ενώ έβαλε στο κάδρο των ευθυνών και την γερμανική κυβέρνηση, καθώς σιωπά μπροστά στα οφέλη των γερμανών βιομηχάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: