ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Πάτρας την Τρίτη στου Λαδόπουλου

Με τα προβλήματα των μεταναστών θα ασχοληθεί και αυτή την Τρίτη ο Δήμος Πατρέων.


  Συνεδριάζει στο κτίριο «ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ», την Τρίτη 4/12/2012 και ώρα 18:00 το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, με τα παρακάτω  θέματα.
1. Ενημέρωση από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για την εκμάθηση Ελληνικών σε μετανάστες από την κα. Κατερίνα Αποστολοπούλου, εκπρόσωπο του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.
2. Ενημέρωση από το Αχαϊκό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Ενηλίκων για τα μαθήματα Ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς και μετανάστες, από την κα. Κυριακή Βαμβακά – Χριστοδουλοπούλου, πρόεδρο του Αχαϊκού Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
3. Ενημέρωση για εκπαίδευση διαπολιτισμικών μεσολαβητών – Ευρωπαϊκό έργο Training of cultural mediators utilizing new Social Networking Software (SONETOR) από τον Επικ. Καθηγητή Αχιλλέα Καμέα.
4. Ενημέρωση από το Κ.Ε.Μ.Ο.Π. με θέμα « Ο αθλητισμός ως μέσο για την προώθηση της ισότητας για όλους: Προγράμματα αθλητισμού για παιδιά μεταναστών και διεξαγωγή αθλητικών αγώνων», από την κα. Φωτεινή Τσακίρη.
5. Ενημέρωση σχετικά με την συνεργασία ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας και ΣΕΜ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, με στόχο την καταπολέμηση των έκφυλων διακρίσεων και την δημιουργία ενός πρωτότυπου θεατρικού έργου. (Εισηγητές: Μ. Ανδρικοπούλου Ρούβαλη- Πρόεδρος Σ.Ε.Μ, και ο κ. Αμπαζής Θεόδωρος, καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας).
6. Συζήτηση της απόφασης του ΣΕΜ Σύρου-Ερμούπολης με θέμα: Κοινωνική «απ-ένταξη» των μεταναστών στις συνθήκες της παρούσας οικονομικής συγκυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: