ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Καταδικάζει τους προπηλακισμούς κατά των αιρετών της Πάτρας η Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΝ

Από τη χθεσινή συνέντευξη του Δημάρχου Πατρέων στο Συνεδριακό του Λιμανιού. Λίγο μετά ακολούθησαν οι προπηλακισμοί κατά των αντιδημάρχων στην οδό Αγ. Νικολάου.


Σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια, όπου μέλη του ΟΤΑ Αθήνας, μετά από υπόδειξη της προέδρου του σωματείου ΟΤΑ Δήμου Πατρέων κας Κυριακοπούλου προπηλάκισαν αιρετούς του Δήμου Πατρέων ενώ ευρίσκοντο σε καφετέρια της οδού Αγ. Νικολάου Πατρών, η Ν.Ε. του ΣΥΝ, καταδικάζει την πράξη με ανακοίνωσή της, που εδόθη στη δημοσιότητα στις 3-11-12 και έχει ως εξής:

«Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΝ θέλει με κατηγορηματικό τρόπο να αποδοκιμάσει ενέργειες σαν κι αυτές που συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής 2/11/12 στο κέντρο της πόλης από μέλη της αντιπροσωπείας της ΠΟΕ – ΟΤΑ μαζί με κάποιους εργαζόμενους στο Δήμο. Όταν σωστές θέσεις - όπως είναι η αντίθεση στη δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων και μάλιστα με τη μέθοδο ΣΔΙΤ - υποστηρίζονται με τέτοιες πρακτικές, εμποδίζεται η δυνατότητα δημοκρατικού διαλόγου μέσα στην κοινωνία και διευκολύνονται όσοι θέλουν να κινούνται σε θολά νερά και όσοι καραδοκούν για να κερδοσκοπήσουν σε βάρος των δημοτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: