ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αλ. Τσίπρας από την Βαρκελώνη: Η κυβέρνηση έχει καταντήσει την Ελλάδα κλωτσοσκούφι

Φωτογραφία Αρχείου.


«Είμαστε βέβαιοι ότι οι λαοί της Ευρώπης θα συνδράμουν τον ελληνικό λαό για μια μεγάλη ανατροπή», είπε
Ο υπουργός-μανεκέν της Ρούλας όταν έχει ανάγκη στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής του επικαλείται δημόσιες δηλώσεις ευρωπαίων ηγετών κι όταν ο Αλ. Τσίπρας χαρακτηρίζει την πολιτική της υποτέλειας που ακολουθεί η κυβέρνηση-μαριονέτα, την οποία εκπροσωπεί ο μανεκέν της Ρούλας, τότε οι ευρωπαίοι είναι… εχθροί και πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

«Την ώρα που οι λαοί του ευρωπαϊκού Νότου ξεσηκώνονται και η κ. Μέρκελ δεν βρίσκει σύμμαχο ούτε στο γερμανικό κοινοβούλιο, βρίσκει έναν απρόσμενο υποστηριχτή, την κυβέρνηση Σαμαρά», δήλωσε από τη Βαρκελώνη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «με την στρατηγική της υποτέλειας έχει καταντήσει την Ελλάδα κλωτσοσκούφι ανάμεσα στο ΔΝΤ και τη Γερμανία».
«Είμαστε βέβαιοι ότι οι λαοί της Ευρώπης θα συνδράμουν τον ελληνικό λαό για μια μεγάλη ανατροπή», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
Αυτά ενόχλησαν τον… ευαίσθητο μανεκέν Κεδίκογλου, ο οποίος έκανε το καθήκον για το οποίο με χρήματα του ελληνικού λαού τον πληρώνει η κυβερνητική τρόικα
«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ντρέπεται που σε τόσο κρίσιμες στιγμές διασύρει την Ελλάδα στο εξωτερικό», απάντησε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: