ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίστηκαν σήμερα οι εκλογικές διαδικασίες στο ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας

Κορίνθου 313, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας.


Ολοκληρώνονται αύριο με τις εκλογές 
των δικηγόρων
Προς την ολοκλήρωσή της αύριο με την ψηφοφορία της οργάνωσης των Δικηγόρων, οδεύει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στο τέλος του μήνα. Απόψε στις 8  έκλεισαν οι κάλπες στις οποίες προσήλθε συνολικά το 90%, ίσως και πιο πάνω, των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας.
Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας ψήφισαν το πρωί, ο μεν Βασ. Χατζηλάμπρου στην κάλπη των Υγειονομικών, χώρο από τον οποίο προέρχεται, η δε Μαρία Κανελλοπούλου σε αυτή του Κεντρικού διαμερίσματος. Η προσέλευση ήταν αθρόα και μέχρι αργά καταμετρούνταν αποτελέσματα.
Μεταξύ αυτών που συμμετείχαν ήσαν αγωνιστές της αριστεράς από τα παλιά χρόνια, όπως η υπερογδοντάχρονη Γιώτα Ζέβλα που εξακολουθεί να δίνει βροντερό παρών, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος από τα χρόνια του ΚΚΕ Εσ. Αρίστος Κουρτέσης, ο συνταξιούχος δικαστικός Φώτης Σαραντόπουλος, ο π. πρόεδρος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, γλύπτης Ευστ. Λεοντής, που φιλοτέχνησε το μνημείο εκτελεσμένων στο Γηροκομειό, ο εκπρόσωπος των γιατρών στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέα Τάκης Γεωργακόπουλος, ο υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές Γιάννης Γκόβας και πολλοί άλλοι συμπολίτες.
Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 30.11 και 1, 2.12.2012, στο ΣΕΦ με την συμμετοχή πάνω από τριών χιλ. αντιπροσώπων που αναλογούν ένας προς δέκα ψηφίσαντες. Η πρώτη ημέρα θα αναλωθεί σε ομιλίες του προέδρου Αλ. Τσίπρα, της υπευθύνου Οργανωτικής Επιτροπής Σοφίας Σακοράφα και του Αρ. Μπαλντά που θα μιλήσει για το σχέδιο του κόμματος.

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Χατζηλάμπρου αριστερά με τον Γιώτγο Γιαννόπουλου γιατρό, μέλος της Γραμματείαςτου ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. 

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου.

Δεξιά την στιγμή που ψηφίζει ο γλύπτης Στάθης Λεοντής και αριστερά καθίμενος ο Αθανασόπουλος Ανδρέας του φιλομεταναστευτικού κινήματος.
Οι νεολαίοι της σπουδάζουσας έδωσαν το παρών. Δεξιά ο ραδιοφωνικός Αλ. Γκλαβάς !

Κι ο Τάκης Γεωργακόπουλος δεν ήταν δυνατόν να λείψει από τις διαδικασίες συγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο φακός του ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU τον συνέλαβε την ώρα της ψηφοφορίας, στους Υγειονομικούς.

Πρωινό στιγμιότυπο από την εξέλιξη της ψηφοφορίας.

"Ο παλιός είναι αλλιώς" λέει η παροιμία και ο εικονιζόμενος Αρίστος Κουρτέσης δίδει παρών για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές. Από τα χρόνια της Ανανεωτικής Αριστεράς του ΚΚΕ Εσ. μία δρασκελιά ήταν για τον σύντροφο Αρίστο, που τόσα χρόνια ήταν σε... αντάρτικη αφάνεια. Στο Κεντρικό Διαμέρισμα δίνει παρών!

Αριστερά ο συγγραφέας Βασίλης Χριστόπουλος, παρέα με τον Αρίστο Κουρτέση δεξιά. Το τι συζητούσαν όταν ο φακός του ISTOLOGIO τους... συνέλαβε είναι άγνωστο. Μόνον εικασίες μπορεί να γίνουν. Μην αποκλείετε ο συγγραφέας να στήνει στα σκαριά κάποιο πόνημα με κεντρικό ήρωα τον σύντροφο Αρίστο Κουρτέση!


Πάντα με σφρίγγος νεανικό, η συντρόφισσα από τα παλιά χρόνια, η Γιώτα Ζέβλα. Κάτοικος Ζαβλανίου παρά τις κάποιες δεκαετίες στους ώμους της δίνει το παρών, εδώ και πόλλα χρόνια από τότε με την ΕΔΑ, το ΚΚΕ Εσ., την ΕΑΡ, τον ενιαίο ΣΥΝ, τον Συνασπισμό και μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα ανεβοκατεβαίνει Πάτρα , Αθήνα!
Πλησιάζει η ώρα να ανοίξουν οι κάλπες και έως τότε η Εφορευτική των Υγειονομικών είναι σε αναμονή!

Ο συνταξιούχος δικαστικός Φώτης Σαραντόπουλος αριστερά, μαζί με τον Γιάννη Λύχρο Δεξιά έδωσαν ηχηρό παρών.

Η ώρα της κρίσης. Η αγωνίστρια Γιώτα Ζέβλα, των χρόνων της εφηβίας μας δίνει το παράδειγμα!
Ολοκληρώθηκαν χθες, οι διαδικασίες για την Πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην Αιγιάλεια με την εκλογή αντιπροσώπων.
          Μετά από ψηφοφορία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας εκλέχθηκαν και θα λάβουν μέρος στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που θα γίνει  στις 30/11 και 1,2/12/2012 στο ΣΕΦ τα παρακάτω μέλη: Βαρδάλος Φίλιππος,  Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Ιατροπούλου Μαρία,  Κοίλιας Σωτήριος, Μπουρδούβαλης Νικόλαος,  Παγιός Παναγιώτης,  Φάκου Μαρία.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: