ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τους έντεκα έφτασαν οι ανεξάρτητοι στη Βουλή, που μπορούν και κοινοβουλευτική ομάδα

Η Βουλή των Ελλήνων έγινε διαφπρετική, ως προς τα έδρανα, μετά την χθεσινή ανεξαρτητοποίηση βουλευτών.


Πάντως ο Κ. Σκανδαλίδης φέρεται να ακολουθεί τις υποδείξεις περί επανεγγραφής στο ΠΑΣΟΚ
 Τους 11 έφτασαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές μετά και την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Μίμη Ανδρουλάκη, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα.
 Μετά τις χθεσινές διαγραφές του ΠΑΣΟΚ το κόμμα μένει πλέον με 26 βουλευτές, ενώ η ΝΔ με 126 και οι ανεξάρτητοι γίνονται 11:
1. Ν. Νικολόπουλος, 2. Γ. Μιχελογιαννάκης, 3. Μ. Κασσής, 4. Θ. Παραστατίδης, 5. Ν. Σταυρογιάννης, 6. Κ. Σκανδαλίδης, 7. Α. Γκερέκου, 8. Μ. Μπόλαρης, 9. Γ. Κουτσούκος, 10. Μ. Ανδρουλάκης, 11. Γ. Κασαπίδης.

Σκανδαλίδης: Θα πάω στο συνέδριο

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, σύμφωνα με ανάρτηση του enikos.gr, δεν άφησε κανένα περιθώριο απουσίας του από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Σε πηγαδάκι που είχε στη Βουλή με τον Ανδρέα Λοβέρδο, με τον οποίο είχε μυστική συνάντηση προ ημερών, ο διαγραφέντας βουλευτής άφησε να εννοηθεί ότι είναι διατεθειμένος να πάει στις τοπικές για να γραφτεί πάλι μέλος του ΠΑΣΟΚ και να γίνει στην συνέχεια σύνεδρος, αν του ζητηθεί επίσημα.
«Είστε καλά ότι δεν θα είμαι στο συνέδριο;», φέρεται να είπε ο κ. Σκανδαλίδης.
Όπως είναι γνωστό η θέση της Ιπποκράτους για τους διαγραφέντες είναι ότι θα πρέπει να ξαναγραφτούν μέλη του ΠΑΣΟΚ για να παραμείνουν στο κόμμα.
Άμεση και λακωνική ήταν η απάντηση του Κώστα Σκανδαλίδη στις διαρροές της Ιπποκράτους, ο οποίος τόνισε ότι «η σχέση μου με το ΠΑΣΟΚ είναι βιωματική. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ΠΑΣΟΚ».
 Σχετικά εξάλλου με όσα λέγονται περί ανασχηματισμού, οι κύκλοι της Ιπποκράτους αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο κρίκος που κρατά τη χώρα σ’ αυτή τη δύσκολη και ευαίσθητη περίοδο που ουσιαστικά διεξάγεται η διαπραγμάτευση (η οποία, προφανώς, δεν έχει τελειώσει). Και προσθέτουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν το απασχολεί κανένα θέμα ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: