ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Με πυροτεχνήματα κατά του αντισυνταγματικού νόμου για τις απολύσεις ο Απ. Κατσιφάρας

Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη και ο Θεός ας βάλει το χέρι του, σαν να λέει ο Αποστόλης...


Προσφεύγει στο Δικαιοσύνη και η απόφαση θα εκδοθεί σύντομα, μετά από τουλάχιστον 2.500 μέρες με απολυμένους τους εργαζόμενους!
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
Με πυροτέχνημα προσπαθεί να αποποιηθεί την ευθύνη υπεράσπισης των εργαζομένων ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας. Βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς είναι αυτός που θα δώσει ή θα αρνηθεί εντολή για την προώθηση των στοιχείων εργαζομένων προς απόλυση, σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει ο πρόεδρος του κόμματος που πρόσκειται, ο Ευ. Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ,
 Προσφυγή με την οποία θα ζητηθεί να κηρυχθούν ως αντισυνταγματικές οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις στον δημόσιο τομέα καταθέτει στις αρχές τις εβδομάδας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Μόνο που αυτή η προσφυγή στα δικαστήρια είναι ντουφεκιά στον αέρα, κι αυτό διότι έννομο δικαίωμα προσφυγής έχουν μόνον οι άμεσα πληττόμενοι. Δηλαδή οι απολυθέντες. Τούτο σημαίνει ότι θα απολυθούν και μετά θα προσφύγουν. Η απόφαση θα κάνει να βγει τουλάχιστον επτά χρόνια και έως τότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, όταν θα έχουν περάσει τουλάχιστον 2.500 μέρες με απολυμένους τους εργαζόμενους!  
Και τούτο διότι το ΠΑΣΟΚ επί 30 διακυβέρνησης δεν αποφάσισε να συστήσει Συνταγματικό Δικαστήριο, αρμόδιο για την εξέταση και επίλυση κάθε αμφισβήτησης συνταγματικού χαρακτήρα ώστε να μην καταξοδεύεται κάθε πολίτης που πλήττεται από την αυθαιρεσία της κυβέρνησης. Αρκούνταν το Νομικό Συμβούλιο της Βουλής, όργανο δηλαδή που ελέγχεται από την πλειοψηφία.
Και βέβαια μην ξεχνούμε ότι βρισκόμαστε προ ενδεχομένου εκλογών, που σημαίνει αντίο στα κόμματα του μνημονίου. Η κυβέρνηση που πολύ πιθανό είναι να προέλθει από τα αριστερά χθες δήλωσε δια του προέδρου του ΣΥΡΙΖ Αλ. Τσίπρα» «Όλα τα αντεργατικά μέτρα του Μνημονίου θα καταργηθούν με ένα μόνο νόμο, με ένα μόνον άρθρο».
Σήμερα το πρωί ο Απ. Κατσιφάρας έδωσε εντολή στην Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας να κινηθούν άμεσα όλες οι διαδικασίες για την άσκηση της προσφυγής, στο πλαίσιο και της απόφασης που ελήφθη από το Περιφερειακό Συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίαση της Πέμπτης χθες.
«Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις που δεν συμβαδίζουν με το Σύνταγμα, διατάξεις που πλήττουν βάναυσα τους εργαζόμενους και αποδιαρθρώνουν την αιρετή Περιφέρεια, με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση της. Η προσφυγή που καταθέτουμε θα έχει πλήρη νομική τεκμηρίωση ώστε να καταφανεί η αντισυνταγματικότητα συγκεκριμένων διατάξεων», τόνισε σήμερα ο κ. Κατσιφάρας. Και όσοι γνωρίζουν τι προβλέπει ο νόμος έμεινα με την απορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: