ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση αύριο Σαμαρά με Βενιζέλο - Κουβέλη για τις ΠΝΠ που έγιναν καθημερινότητα

Ο λαλίστατος Αντωνάκης της κυβερνητικής ορχήστρας συνοδεύμενος από τα "αηδόνια" της... μούγκαφων Φώτιο και Ευάγγελο!


Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου παρεκάμφθησαν πάλι οι βουλευτές για το συνταξιοδοτικό υπαλλήλων της Βουλής  
Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αντιμετωπίζεται το συνταξιοδοτικό καθεστώς των υπαλλήλων της Βουλής, που μέχρι σήμερα ορίζονταν  με ειδικό νόμο και τώρα εξισώνονται με το νόμο περί δημοσίων υπαλλήλων. Έτσι καθημερινά όλο και πιο πολύ υποβαθμίζεται η Βουλή και το βουλευτικό Σώμα καθώς παρακάμπτονται ακόμη και για τα πιο απλά νομοθετήματα προκειμένου να μην ρισκάρει ο κάθε υπουργός την τυχόν καταψήφιση και ακύρωση του οποιοδήποτε Νομοσχεδίου που επιθυμούν οι εντολοδόχοι του τροϊκανοί να γίνει νόμος του κυρίαρχου ελληνικού κράτους, με τους ανεξάρτητους, κατ’ επίφαση υπουργούς!  
Έτσι και πάλι οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, που συναντούν την έντονη αντίδραση και καταδίκη τους από την αξιωματική αντιπολίτευση,  η θέση της Ελλάδας στο αυριανό Eurogroup και κατά πάσα πιθανότητα, ο ανασχηματισμός, στον οποίο περισσότερες θέσεις θα καταλάβουν οι της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ,  θα συζητηθούν στις χωριστές συναντήσεις που θα έχει ο  Αντ. Σαμαράς με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ  Ευ. Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη.
Οι Σαμαράς και Βενιζέλος θα συναντηθούν στις 7.30 το απόγευμα και στις 8 αναμένεται να ξεκινήσει η συνάντηση Σαμαρά και Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: