ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Υπό την Δαμόκλειο σπάθη της διαγραφής κλείνουν τα στόματα και στη ΔΗΜΑΡ Πάτρας

Το μέλος της Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ και περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας Χρ. Σταυρόπουλος. Διαφωνεί με την διαγραφή των Βουδούρη και Μουτσινά, αλλά δεν επιμένει...


Χρ. Σταυρόπουλος: Δεν θα δώσουμε συνέχεια –
Ανδρ. Νεφελούδης: Θυμίζουν πρακτικές Κολιγιάννη

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΣΧΟΥ
Βαρύ κλίμα που οδηγεί στην έξοδό τους, διαμορφώνεται στις οργανώσεις της ΔΗΜΑΡ σε βάρος των διαφωνούντων βουλευτών της, που ψήφισαν “Όχι” στον Προϋπολογισμό. Κοινοποιήθηκε η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής προς τις Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος, οι οποίες με τη σειρά τους την γνωστοποιούν στα μέλη. Σε αυτήν γίνεται αναφορά ονομαστικά στους Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά, κάνοντας μεν λόγο για σεβασμό της προσωπικής συνείδησης του κάθε βουλευτή, αλλά ζητά από «κάθε βουλευτή τον σεβασμό στη συλλογική συνείδηση του κόμματος, που διαμορφώνεται μέσα από τις συντεταγμένες διαδικασίες». Και καταλήγει: «Είναι προφανές ότι οι δύο βουλευτές (σ.σ.: Οδ. Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς) με τη συνολικότερη στάση τους έναντι των αποφάσεων του κόμματος σε μείζονα θέματα, δεν υπηρετούν τη συλλογικότητα της Δημοκρατικής Αριστεράς».
Έτσι στα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η ΔΗΜΑΡ, προστίθενται δύο ακόμη. Ο έλεγχος των βουλευτών και το ερμητικό κλείσιμο των στομάτων των διαφωνούντων! Πράγμα δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, αν κρίνουμε από την πλευρά της οργάνωσης Πάτρας!
Σημειώνεται ότι με την απόφαση του οργάνου, οι συγκεκριμένοι βουλευτές αποδοκιμάζονται μεν από το κόμμα, ωστόσο η απόφαση αυτή δεν ήταν ομόφωνη. Τα μέλη της Ε.Ε., Αν. Νεφελούδης, Β. Ζορκάδης και Χρ. Σταυρόπουλος (ο τελευταίος προέρχεται από την οργάνωση Πάτρας) διαφώνησαν με την απόφαση αυτή και σύντομα αναμένονταν να προβούν σε έμμεσες κινήσεις δημοσιοποίησης της διαφωνίας τους. Ωστόσο στην Πάτρα, οι διαφωνούντες, υποστέλλουν σημαία, υπό τη δαμόκλειο σπάθη της διαγραφής από τους προσκείμενους στην τάση Κουβέλη!
Είναι ενδεικτικό του κλίματος ότι το μέλος της Ε.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ., Ανδ. Νεφελούδης, μιλώντας προχθές στην εφημερίδα "Αυγή" μετά τη λήξη της συνεδρίασης, τόνισε πως «το κλίμα που επικρατεί στο κόμμα είναι πρωτοφανές. Ο τρόπος που πολιτεύεται η ηγεσία της ΔΗΜ.ΑΡ. θυμίζει πρακτικές Κολλιγιάννη», ενώ έκανε λόγο για μια «ατυχή μέρα για την ανανεωτική αριστερά».
Ερωτώμενος από το πατραϊκό «Istologio Giorgou Mosxou» το μέλος της Ε.Ε. του κόμματος Χρ. Σταυρόπουλος για το ζήτημα της αποστολής προς τα μέλη του κειμένου αποδοκιμασίας των βουλευτών Βουδούρη και Μουτσινά είπε ότι «πρόκειται  για εσωτερικό κείμενο» που θα αξιοποιηθεί «για εσωκομματική χρήση» καθότι «κάναμε κουβέντα» γι αυτά «αλλά δεν θα δώσουμε παραπέρα συνέχεια».
Ο φόβος φυλάει τα έρημα στην οργάνωση Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: