ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Καταγγελία της Αντίστασης Πολιτών εναντίον του Προεδρείου της ΠΕΔ Δ. Ελλάδος

Στο μέσον ο Γιάννης Λύχρος.


Δεν επέτρεψαν στην παράταση τοποθέτηση με χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών σήμερα
Από τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Λύχρο της «Αντίστασης Πολιτών» και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η παρακάτω καταγγελία: «Το προεδρείο της έκτακτης Συνδιάσκεψης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος στέρησε την «Αντίσταση Πολιτών» του δικαιώματός της να χαιρετήσει την Συνδιάσκεψη, σαν αυτοδιοικητική παράταξη που δραστηριοποιείται στη Δυτική Ελλάδα.
Η δικαιολογία ήταν, ότι ο χαιρετισμός θα γίνει στο τέλος του συνεδρίου. Αυτήν την νεοφανή παγκοσμίως άποψη, ομολογώ ότι μόνο τα ευφάνταστα ιδιοφυή μυαλά του προεδρείου μπορούσαν να την σκεφτούν, δείχνοντας σε όλους πως εννοεί η τροϊκανή κυβέρνηση και οι συνακόλουθοι την εισαγωγή της καινοτομίας και της νεωτερικότητας.
Αντιλαμβάνομαι πως το προεδρείο είχε να επιτελέσει το δύσκολο έργο της συσκότισης της πολιτικής πραγματικότητας και της απόκρυψης των στόχων της μνημονιακής πολιτικής, πιστεύοντας ότι θα καταφέρει για μια ακόμη φορά, να παραπλανήσει μερίδα των πολιτών και των εργαζομένων. Στο βαρύ φορτίο αυτό δεν ήταν δυνατόν να προστεθεί το βάρος της αντίθετης άποψης, έστω και με τη μορφή του ολιγόλεπτου χαιρετισμού.
Η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας και των εργαζομένων έχοντας υποστεί τα πάνδεινα από την καταστροφική πολιτική της ντόπιας και ξένης τρόικας, όσα τερτίπια και αν μεταχειριστούν δεν πρόκειται να παραπλανηθεί. Σύντομα θα τους εναποθέσει εκεί που πολιτικά ανήκουν, στις χωματερές, που με τόση φροντίδα συντηρούν και δημιουργούν νέες, για να στρώσουν το δρόμο στους Φούχτελ και στα ευρωβόρα εργοστάσιά τους.
Γιάννης Λύχρος
Περιφερειακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: