ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Χατζησωκράτης: Υπάρχει ρεύμα υπέρ του «ναι» στη ΔΗΜΑΡ

Χωρίς λόγια.

Ή "ας πάει και το παλιάμπελο"!

 
Πηγή: www.alterthess.gr

         Την ύπαρξη μειοψηφίας μέσα στη ΔΗΜΑΡ που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει τα μέτρα επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του κόμματος, ερωτηθείς για τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο Βασίλης Οικονόμου στον Real Fm, ότι δηλαδή θα σκεφτεί τι θα κάνει, αν η τελική στάση του κόμματος, για την ψηφοφορία, είναι το «όχι» και όχι το «παρών».

        Μιλώντας στο Real Fm, ο κ. Χατζησωκράτης τόνισε: ''Υπάρχουν φωνές μέσα στο κόμμα που λένε ότι εδώ που φτάσαμε ας κάνουμε και αυτό το βήμα". (Σ.σ.: Δηλαδή κινούνται στην άποψη "ας πάει και το παλιάμπελο"). Σεβαστή η πρόταση και θα τεθεί στην Κεντρική Επιτροπή. Όμως υπάρχει και άλλη άποψη η οποία λέει ότι δεν έχει  νόημα να στηρίζει η ΔΗΜ.ΑΡ. την κυβέρνηση'' λέει το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: