ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Λουκέτο» στο φούρνο του ρατσιστή της Σαλαμίνας όπου εργαζόταν ο Αιγύπτιος

Αιγύπτιοι έξω από την πρεσβεία τους διαμαρτύρονται για τη Χρυσή Αυγή.


Διαμαρτυρία Αιγυπτίων έξω από την πρεσβεία για τις επιθέσεις στη Σαλαμίνα και σε όλη την Ελλάδα  από τη Χρυσή Αυγή
Δεκάδες Αιγύπτιοι μετανάστες συγκεντρώθηκαν χθες το μεσημέρι έξω από την πρεσβεία τους διαμαρτυρόμενοι για τον βασανισμό του συμπατριώτη τους από τον εργοδότη του στη Σαλαμίνα αλλά και για τις 20 έως 25 επιθέσεις που καταγγέλλουν ότι έχουν δεχθεί από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ζητούσαν από τον πρέσβη να παρέμβει θεωρώντας παθητική την μέχρι τώρα στάση.
Σήμερα διακόπηκε η λειτουργία του φούρνου της Σαλαμίνας, όπου εργαζόταν ο 30χρονος Αιγύπτιος ο οποίος βρέθηκε χτυπημένος και αλυσοδεμένος από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Μετά από εντολή του υπουργείου Εργασίας, το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας έλεγξε την επιχείρηση και αφού διαπίστωσε σωρεία παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας αποφάσισε το κλείσιμό της.
Επιπλέον, αποφασίσθηκε η επιβολή χρηματικών προστίμων στον ιδιοκτήτη της.
Ο Αιγύπτιος, ο οποίος εργαζόταν στο φούρνο του 59χρονου κατηγορούμενου, είχε βρεθεί από περαστικούς, την περασμένη Κυριακή, δεμένος με αλυσίδα σε δέντρο και ξυλοκοπημένος.
O ίδιος κατήγγειλε στην Αστυνομία ως δράστη τον εργοδότη του και άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γιός του αρτοποιού.
Ο φούρναρης φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι είχε πιάσει τον υπάλληλό του να κλέβει από το ταμείο ποσό ύψους 12.000 ευρώ.
Στο μεταξύ σήμερα ο Αιγύπτιος, που βρίσκεται στο νοσοκομείου ακόμη μίλησε στην τηλεόραση του «Α» εκφράζοντας το παράπονό του  αλλά και το ερώτημα πως θα αντιδρούσαν οι Έλληνες εάν αυτό συνέβαινε σε Έλληνα της Αιγύπτου. Και απόρησε πως αφέθηκαν ελεύθεροι αυτοί που παρ’ ολίγο να τον σκότωναν. Πάντως δήλωσε πως υπάρχουν και καλοί άνθρωποι στη Σαλαμίνα, που τον συμπαθούν!
Είπε ότι τον απειλούσαν δεμένο στο στάβλο του ιδιοκτήτη, ότι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν, ενώ τον απειλούσαν  κιόλας ότι θα τον σκοτώσουν και θα τον θάψουν επιτόπου, μέσα στον στάβλο. Ευχαρίστησε το θεό που τον άφησε να ζήσει, για να δει τα παιδιά του που τον περιμένον στην Αίγυπτο!
Ο άτυχος Αιγύπτιος βρέθηκε αλυσοδεμένος και κακοποιημένος την Κυριακή από περαστικούς στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Ο φούρναρης εργοδότης του, που μαζί με τον γιο του και ένα φίλο τους τον βασάνιζαν με βάρδιες μέχρι να καταφέρει να δραπετεύσει, αν και παραδέχθηκε την πράξη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ, το θύμα, μετά τις πρώτες βοήθειες, κρατήθηκε στο Αλλοδαπών καθώς δεν έχει χαρτιά. Τελικά, μετά από επανειλημμένα διαβήματα αφέθηκε ελεύθερος και νοσηλεύεται ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: