ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Από την 1-5-2012, στην Πάτρα.

Όλοι στο δρόμο! Σάββατο και Κυριακή αποχή από εργασία, Δευτέρα καταλήψεις, Τρίτη 6/11 και Τετάρτη 7/11 απεργία και έχουμε συνέχεια



ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για τον Πρόεδρο και την πλειοψηφία του ΔΣ του Σωματείου.



 Παίζουν καλά το παιχνίδι της εσωτερικής τρόϊκας που φοβάται την οργανωμένη αντίδραση των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς.
Σε όλη την Ελλάδα οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ κινητοποιούνται μέσα από τα σωματεία, κάνουν γενικές  συνελεύσεις και αντιδρούν στα μέτρα.
Είμαστε το μόνο σωματείο σε όλη την Ελλάδα που δεν έχει βγάλει ούτε ανακοίνωση για τα μνημόνια.
Ο Πρόεδρος του δικού μας Σωματείου κρύβεται.
Η τελευταία "γενική συνέλευση " που αξιωθήκαμε ήταν για να πάρει αποδοχή στα ΣΔΙΤ, όπως διακαώς ήθελε η Διοίκηση. Συνεχίζει απροκάλυπτα το ρόλο του ως εργοδοτικός συνδικαλιστής.
Τελευταίο δείγμα η στάση του Γ. Πασχάλη, μέλος και αυτός του ΔΣ,  όχι μόνο να λειτουργεί αλλά και να το δηλώνει στους εργαζόμενους "δεν έχω καμία δουλειά με τους προϊσταμένους της Δ/νσης, εγώ παίρνω εντολές από τον πολιτικό μου προϊστάμενο ". Κάποιοι άλλοι παίρνανε εντολές  για το ΧΥΤΑ, ήρθε η ώρα του ΣΜΑ;
Αυτοί οι κύριοι κάνουν κακό στον ΕΔΣΝΑ και στους εργαζόμενους του ΕΔΣΝΑ. Ως εδώ!
Αλλά, το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Ας το ακούσουν καλά, Διοίκηση και εργοδοτικοί συνδικαλιστές. Ότι και να κάνουν τελειώσανε.
Ο κόσμος  είναι στο δρόμο  και είναι αποφασισμένος να μη  πάει άκλαφτος.
Συνάδελφοι, Σάββατο-Κυριακή αποχή από εργασία, Δευτέρα καταλήψεις, Τρίτη 6/11 και Τετάρτη  7/11 απεργία και έχουμε συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: