ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Στην διαδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα μετάσχει αύριο η Μαρία Κανελλοπούλου

Μαρία Κανελλοπούλου.


Αύριο Σάββατο 17.11.2012, στις 6 μ.μ., η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, θα συμμετάσχει στην διαδήλωση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που θα ξεκινήσει από το Παράρτημα, στην Πάτρα. Και μεθαύριο Κυριακή, στις 11 θα περιοδεύσει στον Ελαιώνα και την Ελίκη Αιγίου και στις 6 μ.μ. θα συμμετάσχει στη συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κέντρου Πάτρας
Στο μεταξύ σήμερα η Μαρία Κανελλοπούλου, στο πλαίσιο της ενημερώσεώς της για τα προβλήματα της περιοχής συναντήθηκε διαδοχικά σήμερα στις 11 με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας. Στις 12 το μεσημέρι με τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Πάτρας, στο Δικαστικό Μέγαρο και στις 1.30 μμ. με την Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Δυτικής Ελλάδας, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάτρας. Το απόγευμα στις 8 θα συμμετάσχει στην Ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βραχνεΐκων.

Δήλωση Κανελλοπούλου
Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρίας Κανελλοπούλου, μετά τη συνάντηση σήμερα με το Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας και το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Πάτρας και προχώρησε στην εξής δήλωση: ''Τα προβλήματα της Δικαιοσύνης, όπως άλλωστε υπογράμμισαν και οι λειτουργοί της δικαιοσύνης που συναντήσαμε σήμερα, είναι εκρηκτικά. Η Δικαιοσύνη από προστάτη του Πολιτεύματος μετατρέπεται σε εισπρακτική εταιρία και η πρόσβαση στα δικαστήρια επιφυλάσσεται μόνο για τους πλούσιους.
Αντί να απολύονται εργαζόμενοι του δημοσίου, θα μπορούσαν κάλλιστα να καλύψουν τις 30 κενές θέσεις δικαστικών υπαλλήλων. Μεγάλη μερίδα Πατρινών δικηγόρων βυθίζεται στην οικονομική καταστροφή και δεκάδες είναι οι απλήρωτες θέσεις υπαλλήλων στα πατρινά δικαστήρια.
Χαιρετίσαμε τις προσπάθειες κοινωνικής αλληλεγγύης από την πλευρά των δικηγόρων και τους καλέσαμε σε συστράτευση, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης που θα αναπτύξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο αμέσως επόμενο διάστημα, και στο χώρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: