ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Καταλαμβάνουν και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά το Δήμο Πατρέων

Φωτογραφία Αρχείου από την κατάληψη στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος στις 19-10-2011.


Είμαι στο πλευρό των εργαζομένων δηλώνει η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου
Είμαι στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας, δηλώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου για τους υπαλλήλους που εξωθούνται σε καταλήψεις κτιρίων για να μην χάσουν την εργασίας τους.

«Ως βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, είμαι στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ο αγώνας τους πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλο το λαό.
Η τρικομματική τραπεζοκρατία διαλύει ακόμα και θεσμούς εκτρώματα όπως οι Καλλικρατικοί Δήμοι και οι Περιφέρειες μαμούθ, για την υποστήριξη των οποίων χύθηκε πολύ μελάνι και πολλή λάσπη.
Οι μόνοι που μπορούν αν διατηρήσουν την κοινωνική συνοχή των τοπικών κοινωνιών είναι οι εργαζόμενοι και μία Αριστερή Κυβέρνηση με εναλλακτικό πρόγραμμα.
Λαϊκός ξεσηκωμός και εκλογές, για να σωθεί η χώρα».

Κατάληψη και στο Γραφείο Προσωπικού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προγραμματίζουν από αύριο Τετάρτοι οι υπάλληλοι ώστε να μην κοινοποιηθούν στην κυβέρνηση τα στοιχεία των υπό απόλυση συναδέλφων τους που υπολογίζονται, όπως έχει γράψει το thebest.gr, σε περίπου 45. Ήδη υπό κατάληψη τελεί το αντίστοιχο γραφείο στον Δήμο Πατρέων καθώς πληροφορίες θέλουν το σύνολο των υπό απόλυση, -διότι περί αυτού πρόκειται όταν οι κυβερνητικοί μιλούν για διαθεσιμότητα- εργαζομένων θα φθάσει τους 200 στην Πάτρα!
Διακόσιες οικογένειες θα αποκτήσουν και έναν ακόμη άνεργο μέσα το 2013 που προβλέπεται ζοφερό.
Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε πάντως το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τις διατάξεις περί διαθεσιμότητας. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα αρχίσουν να τρέχουν και οι προθεσμίες για την αποστολή των στοιχείων υπαλλήλων και για τον σκοπό αυτόν αναμένεται η σχετική εγκύκλιος από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Δεν έχει πάντως αποφασιστεί ακόμη ποια θα είναι η στάση του υπουργείου σε περίπτωση διατήρησης του μετώπου των δημάρχων για μη χορήγηση στοιχείων.
Εκτός, δηλαδή, από την επιβολή πειθαρχικών προστίμων, που προβλέπει ο νόμος, θα πρέπει να αναζητήσει εναλλακτικές διαδικασίες για απομάκρυνση προσωπικό από το Δημόσιο με δεδομένη τη δέσμευση έναντι της τρόικας για 2.000 αποχωρήσεις εντός του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: