ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Πάνω από δυόμισι χιλιάδες εργαζόμενοι συμμετείχαν στην απεργία της Πάτρας

Προ του δημαρχείου Πατρέων σήμερα το μεσημέρι. (Βίντεο gzmosxos.blogspot.com).

Στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής κινητοποίησης κατά της λιτότητας

Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Δ.Ελλάδος που απειλούνται με απόλυση.

Με συμμετοχή πολύ κόσμου, που ξεπερνούν τις δυόμισι χιλιάδες πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και πορεία στην Πάτρα, στο πλαίσιο της ημέρας πανευρωπαϊκής κινητοποίησης κατά της λιτότητας και εναντίον των μέτρων που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις των κρατών της Ευρώπης.
Στην κεφαλή της πορείας ήταν το πανό των εργαζομένων του Δήμου και ακολουθούσε αυτό του Συντονιστικού των πρωτοβάθμιων σωματείου. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος, που συμμετείχαν με το πανό τους καθώς ο κύριος όγκος παρέμενε στην Περιφέρεια, όπου έχει ξεκινήσει κατάληψη για αποτροπή των απολύσεων, όπως και στο Δήμο Πατρέων. 
Κάτω μέρος πλ. Γεωργίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πανό του.
 Συμμετείχαν ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με το πανό του και με τον βουλευτή Βασ. Χατζηλάμπρου, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ και άλλες πολιτικές κινήσεις.
Οι εργαζόμενοι συνεπικουρούμενοι από την νεολαία αρχικά μαζεύτηκαν προ του Δημαρχείου Πατρών που τελεί υπό κατάληψη από τους υπαλλήλους του ΟΤΑ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας, μετά την ψήφιση του εργατοκτόνου πακέτου μέτρων την Κυριακή, διαμαρτυρόμενοι κατά της κυβέρνησης.
Στην συνέχεια προσήλθαν στο χώρο προ του ΕΚ Πατρών και αφού έγιναν σχετικές ομιλίες ξεκίνησαν πορεία ακολουθώντας τη διαδρομή οδός Μαιζώνος, πλ. Γεωργίου, πάλι Μαιζώνος, όπου έκαναν ολιγόλεπτη στάση προ του Δημαρχείου, όπου διάβασαν σχετικό πρόγραμμα της κινητοποίησης για τις επόμενες ημέρες με παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων. Σε όλη την διάρκεια της στάσης προ του δημαρχείου, παρών ήταν και ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς.
Μετά κατευθύνθηκαν προς Γούναρη, Κορίνθου και κατέληξαν στον χώρο από όπου ξεκίνησαν, το ΕΚΠ. Αποχώρησαν αφού έδωσαν ραντεβού για αύριο το πρωί στις 7 προ του δημαρχείου Πατρέων, όπου εξελίσσεται η κατάληψη κυρίως από τα τμήματα των υπαλλήλων για να μην παραληφθεί έγγραφο του δικαστικού κλητήρα με ονόματα των προς απόλυση εργαζομένων.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ISTOLOGIO GIORGOU MOSXOU












Δεν υπάρχουν σχόλια: