ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ένας ανθρώπινος σκελετός σε προχωρημένη αποσύνθεση κρέμονταν από το βράχο!

Ένα κράτος που δεν μπορεί να μεριμνήσει για τα αδύνατα μέλη της κοινωνίας του δεν έχει λόγο ύπαρξης.


Πρόκειται για 60χρονο οικοδόμο που αυτοκτόνησε γιατί του έκοψαν την αναπηρική σύνταξη



Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε προχθές το απόγευμα (06-11-2012) ένας αλλοδαπός βοσκός, ο οποίος ψάχνοντας ζώα από το κοπάδι του σε ορεινή βραχώδη περιοχή της Γαλατινής, αντίκρισε έναν ανθρώπινο σκελετό σε προχωρημένη αποσύνθεση να κρέμεται από βράχο!
 Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και ακολούθησε επιχείρηση περισυλλογής του αποσυντεθειμένου πτώματος, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε 60χρονο συνταξιούχο που είχε εξαφανιστεί στις 29 Αυγούστου 2012.
Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, ο 60χρονος βρέθηκε κρεμασμένος με τη ζώνη του από βράχο.
Ο βοσκός ειδοποίησε το αφεντικό του, στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία σε συνεργασία με την πυροσβεστική άρχισε πολύωρη επιχείρηση για να προσεγγίσει στο απόμακρο και δυσπρόσιτο από το χωματόδρομο σημείο, όπου ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε απαγχονισμένος.
Άνδρες της Πυροσβεστικής παρέλαβαν το πτώμα, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο Κοζάνης.
Στο σημείο βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα του 60χρονου, όπως το κινητό του τηλέφωνο και το καπέλο που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης, τα οποία αναγνώρισαν οι οικείοι του.
Οι αστυνομικές Αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Αυγούστου, ο 60χρονος πρώην οικοδόμος έφυγε από το σπίτι του πρωινές ώρες προκειμένου να πάει στο ΙΚΑ Σιάτιστας για τη σύνταξή του. Εκεί ενημερώθηκε ότι «κόπηκε» η πενιχρή αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε, η οποία ήταν και ο μοναδικός οικονομικός πόρος για την οικογένειά του.
Μετά την εξέλιξη αυτή, μέσα στην απόγνωσή του, ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να μην ξαναγυρίσει σπίτι και έφυγε σε άγνωστη κατεύθυνση. Τελευταία φορά τον είχαν δει κάτοικοι της περιοχής, την ίδια ημέρα στις 2 το μεσημέρι, στο ΚΤΕΛ Σιάτιστας.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το κόψιμο της σύνταξης και η οικονομική ανέχεια ήταν ο καθοριστικός λόγος που τον ώθησε στην απόφασή του να μη γυρίσει σπίτι του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά την εξαφάνιση, τηλεφώνησε για τελευταία φορά στους δικούς του, στους οποίους διεμήνυσε ότι «δεν θα ξαναγυρίσει γιατί αισθάνεται άχρηστος, καθώς δεν μπορεί πλέον να προσφέρει τίποτα».
Πηγή: e-ptolemeos.gr – iKYPROS.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: