ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο Ευ. Βενιζέλος σε λίγο θα μείνει μόνος να υπερασπίζεται νέο πρωθυπουργό του μνημονίου

Καταιγιστικός ήταν ο λόγος χθες του Αλ. Τσίπρα, που υπερασπίστηκε την ανάγκη να γκρεμίσουμε τον περιφερόμενο θίασο Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη.


Και ο κ. Κουβέλης προσπαθεί μάταια να βρει τρόπους να διαφοροποιηθεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ μόνος του στο ΠΑΣΟΚ να υπερασπίζεται το νέο πρωθυπουργό του μνημονίου και να απολογείται για τις δικές του εγκληματικές ευθύνες. Ο κ. Κουβέλης προσπαθεί μάταια να βρει τρόπους να διαφοροποιηθεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όταν είναι και οι τρεις δέσμιοι της ίδιας πολιτικής» τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρ. Παπαδόπουλος «λυπάται» για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ χθες, μα δεν φαίνεται να άκουσε κάτι από τις διαμαρτυρίες 150 χιλ. πολιτών στο Σύνταγμα έξω από τη Βουλή, αλλά και τις δεκάδες άλλες χιλιάδες στις πόλεις της περιφέρειας! 
 «Η αντίστροφη μέτρηση για την απαξιωμένη και απομονωμένη μνημονιακή συγκυβέρνηση έχει ξεκινήσει.  Η ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία μέσα στο Κοινοβούλιο δεν αντιστοιχεί στην τεράστια κοινωνική πλειοψηφία που αντιστέκεται στη συνέχιση της ίδιας πολιτικής λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας»  αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την ψήφιση των νέων μέτρων.

«Κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί να διορθώσει  αυτή την εικόνα αποσύνθεσης, κανένα εσωκομματικό ξεκαθάρισμα και κανένα νέο επικοινωνιακό τερτίπι δεν μπορεί να δώσει πρόσθετη τεχνητή στήριξη στο πτώμα του μνημονίου. 
Ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει τους ίδιους εκβιασμούς για τη δραχμή που επανέλαβε προεκλογικά, προσπαθώντας να κρύψει την απουσία οποιασδήποτε πολιτικής πρότασης για την Ευρώπη που να διαφοροποιείται κατ’ ελάχιστο από την πολιτική Μέρκελ που εξαθλιώνει τους ευρωπαϊκούς λαούς και αποδομεί την ίδια την Ευρώπη.
Ο κ. Βενιζέλος σε λίγο θα μείνει μόνος του στο ΠΑΣΟΚ να υπερασπίζεται το νέο πρωθυπουργό του μνημονίου και να απολογείται για τις δικές του εγκληματικές ευθύνες. Ο κ. Κουβέλης προσπαθεί μάταια να βρει τρόπους να διαφοροποιηθεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όταν είναι και οι τρεις δέσμιοι της ίδιας πολιτικής.  
Το μνημονιακό πρόγραμμα δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Θα καταρρεύσει μαζί με την κυβέρνηση και τα κόμματα που την αποτελούν υπό το βάρος της αποτυχίας του και των λαϊκών αντιδράσεων.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που διαδήλωσαν χτες έξω από το Κοινοβούλιο ήταν το πιο ισχυρό μήνυμα αντίστασης και προαναγγελίας της επικείμενης ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής και στήριξης ενός προοδευτικού προγράμματος ανασυγκρότησης της χώρας, ανάπτυξης και αναδιανομής του πλούτου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ηρωικός Παπαδόπουλος, για ΣΥΡΙΖΑ


«Βέλη» κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων έριξε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για «εικόνες ντροπής στη Βουλή», κατά τη συζήτηση και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Μιλώντας με ηρωικό πάθος καλογέρων του μεσαίωνα, στον Real Fm και στην Κάτια Μακρή, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η χθεσινή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή, δείχνει το απόλυτο αδιέξοδο της μιας και της άλλης πλευράς. Ούρλιαζαν και φώναζαν στο τέλος της ψηφοφορίας. Η εικόνα ήταν απαράδεκτη».
Όμως λέξη δεν βρήκε να στιγματίσει την απόπειρα του δοτού υπουργού Στουρνάρα να καταργήσει το αυτοδιοίκητο της Βουλής αλλάζοντας την σχέση των υπαλλήλων της!

Και φυσικά δεν ανέφερε το ουρλιαχτό των οικογενειών που στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία νηστικά και εκεί λιποθυμούν, ούτε για τις οιμωγές καρκινοπαθών ασθενών που αν και χτυπημένοι από την οικονομική ανέχεια αναγκάζονται να πληρώνουν δυσβάστακτες συμμετοχές για τις μαγνητικές τους και άλλες εξετάσεις! Ούτε και για το αίσχος ότι θα πληρώνουν οι ασθενείς ασφαλισμένοι για την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο 25 ευρώ συν ένα ευρώ για κάθε συνταγή!
Διαβεβαίωσε όμως ότι η ψηφοφορία της Κυριακής για τον προϋπολογισμό «θα δείξει την απόλυτη συνοχή της κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: