ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Φ. Κουβέλης: «Οι απόψεις μας δεν είναι επιλογή για να προκληθεί ρήγμα στην κυβέρνηση»

Μάλλον βαρέθηκε να ξεπλένει πιάτα στην κυβέρνηση ο Φ. Κουβέλης!


Τελικές αποφάσεις θα πάρει αύριο η ΔΗΜΑΡ
«Επανέλαβα στον Πρωθυπουργό την αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε αλλαγή αφορά την εργατική νομοθεσία» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος από το Πρωθυπουργικό γραφείο, όπου είχε συνάντηση με τον Α. Σαμαρά. «Η εμμονή μας στα εργασιακά θεωρεί ότι οι μεταβολές σε αυτό τον τομέα αποτελούν βαρύ πλήγμα για τους εργαζόμενους και δεν έχουν σχέση με τα δημοσιονομικά της χώρας» είπε ακόμα.
Όπως διευκρίνισε ωστόσο, «οι απόψεις δεν είναι επιλογή για να προκληθεί ρήγμα στην κυβέρνηση» ενώ τόνισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι «η ΔΗΜΑΡ θα παραμείνει στην κυβέρνηση». Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός είχε κατ' ιδίαν συνάντηση και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος είχε δηλώσει ότι «θέλουμε τη ΔΗΜΑΡ στη κυβέρνηση».  
Στο μεταξύ τελικές αποφάσεις θα πάρει αύριο η ΔΗΜΑΡ κατά τη σύνοδο της ΚΕ της που θα συνέλθει με αυτό το αντικείμενο, ενώ σφοδρές αντιδράσεις καταγράφονται στο εσωτερικό της που κυμαίνονται από την ανοχή στην κυβέρνηση μέχρι και την έξοδο. Ωστόσο υπάρχει και ένα κύμα ισχυρό που προτείνει είσοδο με ανάληψη κυβερνητικών θέσεων και κατάργηση κάθε σκέψης για κόκκινες γραμμές, οι οποίες έτσι ή αλλιώς έχουν στην πράξη καταπατηθεί από τον Αντ. Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: