ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Δημαράς: Σε καμία περίπτωση η Δημοτική Αρχή δεν θα αποστείλει κανένα κατάλογο απολύσεων

Κάλεσε τους εργαζόμενους του Δήμου να μαζέψουν τα σκουπίδια.


Η κινητοποίηση στρέφεται  εναντίον των δημοτών που ταλαιπωρούνται από τους σωρούς των σκουπιδιών, είπε
Ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς δέχθηκε σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι αντιπροσωπεία των Σωματείων Εργαζομένων του Δήμου που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.
Σε ό,τι αφορά τους φόβους που του εξέφρασαν οι εργαζόμενοι για νέες απολύσεις υπαλλήλων, ο κ. Δημαράς ξεκαθάρισε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει ζητηθεί από τον Δήμο να αποστείλει  κατάλογο με ονόματα εργαζομένων στο Υπουργείο και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των Σωματείων ότι σε καμία περίπτωση η Δημοτική Αρχή δεν θα αποστείλει κανένα τέτοιο κατάλογο με ονόματα προς απόλυση υπαλλήλων εάν του ζητηθεί από την Κυβέρνηση.
Ο κ. Δημαράς επανέλαβε στους εργαζόμενους ότι ο ίδιος ήδη έχει αντιδράσει για το γεγονός ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα λόγω του μειωμένου, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, προσωπικού του Δήμου, το οποίο πλέον δεν επαρκεί για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών, μετά και τις συνταξιοδοτήσεις και παρά τον διπλασιασμό του Δήμου Πατρέων με τον Καλλικράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: