ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Απεργιολόγιο κλάδων που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα από Δευτέρα

18-10-2012, από την πετυχημένη διαδήλωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην Πάτρα.


Ξεχωριστές οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ ακόμη και τώρα από αυτές που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Σε απεργιακό κλοιό από Δευτέρα ολόκληρη η χώρα με αιχμή τα μέτρα που κατατίθενται προς ψήφιση στη Βουλή, ενώ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία από την Τρίτη με τη συμμετοχή πολλών κλάδων.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση την Τρίτη στις 11.00 το πρωί στο Πεδίο του Αρεως, ενώ μισή ώρα νωρίτερα, στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις διοργανώνονται και την Τετάρτη, οπότε αναμένεται να τεθούν προς ψήφιση τα νέα μέτρα. Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα και την ίδια ώρα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται να διεξαχθούν και οι κινητοποιήσεις της περιφέρειας, με το ΠΑΜΕ να εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις δυνάμεις του χωριστά από τις συγκεντρώσεις των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ θα κατέλθουν στις κινητοποιήσεις με τις λαϊκές συνελεύσεις των συνοικιών και με δικά τους πανό, συμμετέχοντας στις συγκεντρώσεις των  εργατοϋπαλληλικών κέντρων ανά τη χώρα. Στις συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες θα συμμετάσχουν οι παρακάτω απεργούντες κλάδοι.

- Δευτέρα και Τρίτη απεργούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ, Τρίτη και Τετάρτη θα ακινητοποιηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ 48ωρες απεργίες αρχίζουν από τη Δευτέρα και οι ιδιοκτήτες ταξί.
- 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν αύριο Δευτέρα οι δημοσιογράφοι, με συνέπεια οι εφημερίδες να εκδοθούν την Τετάρτη. Για την Τρίτη εξαγγέλθηκε επίσης στάση εργασίας από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι και για την Τετάρτη από τις 16.00 έως τις 19.00.
- 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αρχίζει από το βράδυ της Δευτέρας η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν έως ότου αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα.
- Καταλήψεις δημοτικών κτιρίων σε όλη τη χώρα προγραμματίζουν από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση.
- Τριήμερη απεργία από τη Δευτέρα κήρυξε η ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών.
- Την Τρίτη οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί, ενώ η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) έχει ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην 48ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
- Παράλληλα, δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία την Τρίτη και την Τετάρτη, καθώς το γενικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ΠΝΟ, αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη γενική απεργία.
- Όλη την επόμενη εβδομάδα απεργούν οι δικηγόροι, έως την Τετάρτη απεργούν τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, έως τις 18 Νοέμβριου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εισαγγελείς.
- Κλειστά θα είναι την Τετάρτη τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα με απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
- Στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν επίσης η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και η ΓΣΕΒΕΕ. Στάση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την Τρίτη κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων και των συγκεντρώσεων κατόπιν σχετικής απόφασης των Ομοσπονδιών και των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων. Η ΓΣΕΒΕΕ συστήνει στα μέλη της τη μη λειτουργία των καταστημάτων και των επιχειρήσεων τις ημέρες των κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: