ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Από πιρουέτα σε πιρουέτα η ΔΗΜΑΡ προσπαθεί να ισορροπήσει ενόψει αντικοινωνικών μέτρων

Η βουλευτής της στην Αιτωλοακαρνανία δηλώνει αντίθετες θέσεις από αυτές του Φ. Κουβέλη
Η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ, Νίκη Φούντα, σε καθαρή αντιδιαστολή με την ηγεσία του κόμματος που δηλώνει ότι σκοπός του δεν είναι να ρίξει την κυβέρνηση, λέει από τηλεοράσεως ότι «δεν είναι αυτοσκοπός να είσαι σε μια κυβέρνηση όταν δεν μπορείς να επιτυχείς πράγματα και όταν δεν μπορείς να προσφέρεις πραγματικά στον λαό».
Μιλώντας στο «Αχελώος tv» τόνισε ότι η θέση του κόμματός της στα εργασιακά παραμένει η ίδια:
«Εμείς πίσω στα εργασιακά δεν θα κάνουμε, ελπίζουμε να υπάρξουνε υποχωρήσεις από τις άλλες πλευρές. Πρέπει να είναι βιώσιμος πρώτα ο ελληνικός λαός και μετά η Κυβέρνηση. Πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες σε αυτό τον τόπο και κάποιοι να υποχωρούνε εκεί που πρέπει. Δεν είναι μόνο τα εργασιακά πρέπει να σκεφτούμε και τις πραγματικές ανάγκες του λαού. Το να πάρουμε αυτή την δόση δεν είναι αυτοσκοπός", υπογράμμισε.
Πάντως την ώρα που η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δήλωνε τα παραπάνω στον «Αχελώο», ο πρόεδρος του κόμματος Φ. Κουβέλης  έστελνε μήνυμα στον Αντ. Σαμαρά ότι «οι απόψεις μας δεν είναι επιλογή για να προκληθεί ρήγμα στην κυβέρνηση» ενώ τόνισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι: «Η ΔΗΜΑΡ θα παραμείνει στην κυβέρνηση».
Μετά από αυτή την ανακολουθία της κας Φουντά τι να υποθέσουμε εμείς οι απ’ έξω από το κόμμα; Ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση και ο καθείς δηλώνει στα ΜΜΕ ότι του έρθει πρόχειρο στο μυαλό;
Πάντως το «δεν είναι αυτοσκοπός να είσαι σε μια κυβέρνηση» της κας Φουντά, με το  «η ΔΗΜΑΡ θα παραμείνει στην κυβέρνηση» του Φ. Κουβέλη δεν συμβιβάζονται.
Ας διαλέξουν ένα από τα δύο, μήπως ξεμπερδευτούν κι οι ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ, που τώρα τελευταία παρακολουθούν άφωνοι τις πιρουέτες επιφανών στελεχών του κόμματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: