ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων

Στο βήμα του ΜΛΤ ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς.


Στέλνουν αγωνιστικό μήνυμα στους υποτακτικούς των κομμάτων της τρόικας
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στις 11.30 συνέντευξη Τύπου, του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά για το θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων και όπως ενημέρωσε θα δοθεί μετά το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ.
Ωστόσο πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι, με τους εργαζομένους του Δήμου, τους οποίους ο Δήμαρχος, κάλεσε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης προκειμένου να συζητήσει μαζί τους σχετικά με τις τελευταίες  εξελίξεις, μετά την ψήφιση του μνημονίου 3 από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ΜΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, με το οποίο επιβάλλονται απολύσεις εργαζομένων στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, ο Γ. Δημαράς αναγνώρισε το δίκαιο του αγώνα των εργαζομένων για το μέτρο της διαθεσιμότητας ωστόσο επισήμανε ότι πλέον η συνέχιση των κινητοποιήσεών τους δεν στρέφεται κατά της κυβέρνησης, αλλά κατά των ίδιων των εργαζομένων και των υπολοίπων κατοίκων αυτής της πόλης.
«Την κοινωνία την στρέφουμε εναντίον των εργαζομένων. Γιατί η κοινωνία βλέπει ότι δεν μπορεί να παντρευτεί, να βγάλει πιστοποιητικό κ.α. Σήμερα τρεις συμπολίτες με σταμάτησαν στο δρόμο. Ένας γιατί δεν μπορεί να παντρευτεί, ένας γιατί ήθελε ένα πιστοποιητικό για να προσληφθεί και ο τρίτος που είχε πρόβλημα με το ληξιαρχείο», δήλωσε ο Γ. Δημαράς.
Παράλληλα υποστήριξε ότι ο Δήμος της Πάτρας, χρειάζεται να ενισχυθεί με προσωπικό, κάτι που αναγνωρίζεται από την πολιτεία, αλλά για να γίνουν οι σχετικές προτάσεις ο δήμος θα πρέπει να λειτουργήσει.
Πάντως οι εργαζόμενοι στέλνουν αγωνιστικό μήνυμα στους υποτακτικούς των κομμάτων της τρόικας, δηλώνουν την αντίθεσή τους στα μέτρα και κλιμακώνουν τον αγώνα τους με ενημέρωση φορέων για συντονισμό των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που η έναρξή τους ορίστηκε για το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης στις 6.30, στην πλατεία Γεωργίου.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι από τη σημερινή συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Πατρέων, την 1 μετά το μεσημέρι, με τους εργαζομένους του Δήμου, τους οποίους κάλεσε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Στην συγκέντρωση του ΜΛΤ το παρών έδωσαν και οι αντιδήμαρχοι (στη φωτογραφία από δεξιά προς τα αριστερά) Γ. Σιγαλός, Π. βαφέας, Γεωργακόπουλος, Β. Λοτσάρης

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: