ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αλέξης: «Μιλάτε εσείς κύριε Στουρνάρα για συμφέροντα και εγκαλείτε το ΣΥΡΙΖΑ!

Προσωπική επίθεση στον ΥπΟικ Γ. Στουρνάρα για την πολιτική του από τον Αλ. Τσίπρα.


Ο πρώτος νόμος που κάνατε, όταν αναλάβατε, ήταν να παραδώσετε μια υγιή τράπεζα του δημοσίου σε έναν αποτυχημένο τραπεζίτη!
Ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, σε μια εφ’ όλου το μετώπου επίθεση, ο Αλ. Τσίπρας επεσήμανε ότι. είναι επιβεβλημένη η ουσιαστική αναγγελία των προϋποθέσεων για μια νέα πορεία της χώρας, με τη διακοπή κάθε διαπραγμάτευσης για το τρίτο μνημόνιο, την αναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης.
Ο Αλ. Τσίπρας κάλεσε χθες ειδικά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να μην ψηφίσουν τα μέτρα θέτοντας το δίλημμα είτε να συνταχθούν με το μαύρο μέτωπο του μνημονίου, είτε να δικαιώσουν την ιστορία τους ανανεώνοντας την παρουσία τους στο μέτωπο της σωτηρίας του λαού.
«Είναι ώρα να φύγει η κυβέρνηση» είπε ο Αλ. Τσίπρας καλώντας τους βουλευτές «να διαχωρίσουν με θάρρος τη θέση τους, να μη γίνουν συνένοχοι στο έγκλημα εις βάρος του λαού και η Ιστορία θα τους ανταμείψει».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά -και με αφορμή τη χθεσινή του ομιλία στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας- λέγοντας πως «έχει μετακινηθεί σε άφωνο προεκλογικό χειροκροτητή της κυρίας Μέρκελ», ενώ σε ό,τι αφορά στο επιχείρημα του Γ. Στουρνάρα ότι εάν δεν πάρουμε τη δόση «θα πάθουμε ασφυξία» είπε πως, «αν εννοούσε τους φίλους του τους τραπεζίτες, μάλλον έχει δίκιο».
Μάλιστα σε απάντηση προς τον Υπ.Οικ. που κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι προστάτης συμφερόντων είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάτε εσείς κύριε Στουρνάρα για συμφέροντα και εγκαλείτε το ΣΥΡΙΖΑ, όταν τον πρώτο νόμο που κάνατε, όταν αναλάβατε, ήταν να παραδώσετε μια υγιή τράπεζα του δημοσίου σε έναν αποτυχημένο τραπεζίτη. Μιλάτε εσείς που κρατούσατε στα συρτάρια σας τη λίστα των φοροφυγάδων επί δύο χρόνια!
Βέβαια στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε με απολογητικό τόνο και παρουσιάστηκε μάλλον σαν σωτηρία της πατρίδας η κάλυψη των φοροκλεπτών!
Ο Αλ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι λέει «ψέματα για να τρομοκρατήσει τον λαό», καθώς «ούτε ένα ευρώ από τη δόση δεν θα πάει για μισθούς και συντάξεις». Και τούτο διότι «το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα επισφραγίζει τη χρεοκοπία του λαού και ταυτόχρονα διασφαλίζει τους δανειστές από τον κίνδυνο της στάσης εξωτερικών πληρωμών.
Επισείουν το «σκιάχτρο της χρεοκοπίας» τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει χρεοκοπήσει, είπε ο Αλ. Τσίπρας θέτοντας συν τοις άλλοις και ζήτημα δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: