ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Δεν είναι μόνον φασίστες φιλοδικτατορικοί, αλλά αμόρφωτοι κι ανιστόρητοι !

Ο Η. Παναγιώταρος ποζάρει δίπλα στο ναζιστικό έμβλημα που επέβαλαν οι ανοικτίρμονες εγκληματίες του Γ΄ Ράιχ.


Μα που άκουσε ο Παναγιώταρος και πέταξε το... μαργαριτάρι την για πενθήμερη εργασία επί δικτατόρων;
Μετά τις δηλώσεις του περί εμφυλίου στην Ελλάδα και μετά τις προσβολές κατά του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος επανέρχεται προκαλώντας και πάλι με τα λεγόμενά του.
Ο Παναγιώταρος μιλώντας στο περιοδικό Crash εμφανίζεται νοσταλγός των δικτατορικών καθεστώτων του Ιωάννη Μεταξά  και των συνταγματαρχών.
 «Καθιέρωσε το 8ωρο, την πενθήμερη εργασία, άδειες, ίδρυσε το ΙΚΑ και τα λοιπά. Οτιδήποτε φιλεργατικό έχει γίνει επί Μεταξά» λέει ο ανιστόρητος βουλευτής, που μάλλον στον ύπνο του θα είδε πενθήμερο επί δικτάτορα Μεταξά. «Ύστερα από αυτόν, λέει,  δεν έκανε κανείς απολύτως τίποτε. Ενδεχομένως το καθεστώς της 21ης Απριλίου να έλαβε κάποια επιπλέον φιλεργατικά μέτρα, κανένας άλλος».
Μάλιστα να πληροφορήσουμε τα ανιστόρητο φασιστοειδές ότι ο επίορκος  αξιωματικός Παπαδόπουλος απέσυρε την Μεραρχία από την Κύπρο, και την άφησε ανυπεράσπιστη. Και βέβαια έστειλε την μισή Ελλάδα στα ξερονήσια και τα δεσμωτήρια!
Ο κ. Παναγιώταρος νοσταλγεί τη δικτατορία των Συνταγματαρχών αποθεώνοντας τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.
«Υπάρχει μια έκφραση που τη χρησιμοποιούν ακόμη και τώρα, αν και τείνει να εξαφανισθεί –“που είσαι Παπαδόπουλε”. Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι τη χρησιμοποιεί ο ελληνικός λαός και πολλοί που δεν ζούσανε τότε. Προφανώς κάτι σημαίνει αυτό. Η εποχή της δικτατορίας σηματοδοτεί αυτά που δεν έζησα. Αλλά από αυτά που ακούω και από αυτά που μελετάμε μάλλον τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι είναι τώρα», λέει ο αγέννητος κι ανεπίδεκτος μαθήσεως Παναγιώταρος, για να επιβεβαιωθεί το ρηθέν ότι στις τάξεις της… Σκοτεινής Αυγής επικρατεί πλήρες σκότος μόρφωσης!
Και επάνω στην αμορφωσιά τους επενδύεται ο φιλοφασισμός τους, με τα παρακάτω μεγάλα λόγια του… μέγιστου Παναγιώταρου:
  «Η Χρυσή Αυγή όταν γίνει κυβέρνηση θα κλείσει τα ΜΜΕ που σήμερα την λοιδορούν» δήλωσε.
Και βαστάτε Τούρκοι τ’ άλογα μην πάνε στις φοράδες. Και ξέρετε ε; Μπορεί και να τις διαγράψουν(!), σαν εκείνον τον δόλιο νεαρό στη Κω, μέλος τους, που παντρεύτηκε την Τουρκάλα.
Τώρα για τ’ άλλα που λέει για ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, ε, ας μαζέψει λίγο την μεγαλαυχία περί μεθεπόμενης κυβέρνησης Σκοτεινής(!) Αυγής, γιατί ίσως τότε να μην τους έχει ανάγκη το σύστημα, που σε τέτοιο ενδεχόμενο θα τους στύψει κι όλας σαν λεμονόκουπες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: