ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από Κ. Μπατζελή, που έμμεσα ζητά παραίτηση Βενιζέλου

Κατερίνα Μπατζελή.


Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε η πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, σε δηλώσεις της στον Βήμα 99,5, σύμφωνα με Τα Νέα.Online.  «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις συνεχείς μεταλλάξεις και τις κυλιόμενες συμμαχίες. Ενας αρχηγός με νωπή εντολή, τη στιγμή που είναι δύσκολο να πετύχει σύγκλιση απόψεων με τους βουλευτές του και όταν αυτή η σύγκλιση επιτυγχάνεται με πλασματικό τρόπο, συγκυριακό, ο ίδιος την αποδυναμώνει και ανατρέπει τη στοιχειώδη συνοχή που υπάρχει στον ιστό του κόμματος» είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την κ. Μπατζελή, η παραίτηση του κ. Βενιζέλου το χρονικό αυτό διάστημα «είναι πάρα πολύ δύσκολη διότι θα διαταραχθεί η συνοχή της κυβέρνησης και η έξωθεν καλή της παρουσία, όμως νομίζω ότι η χθεσινή διαχείριση της τελευταίας στιγμής έχει αποδυναμώσει τις δυνάμεις του 'στρατεύματος' του ίδιου του ΠΑΣΟΚ και θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη για την επόμενη ημέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: