ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Προκαλεί για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή – Χυδαιολογεί κατά των νεκρών

Φωτογραφία από το σάιτ του ΜEGA.


Αντιδράσεις προκαλεί η νέα κίνηση της Χρυσής Αυγής λίγο πριν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, να μοιράσει φυλλάδια στην Καλαμάτα που αμφισβητούν την ύπαρξη νεκρών κατά τη διάρκεια της φοιτητικής εξέγερσης του 1973.
Στα φυλλάδια της Χρυσής Αυγής γίνεται λόγος για "παραμύθι" του Πολυτεχνείου και τη γενιά του, η οποία χαρακτηρίζεται υπεύθυνη για τη δυστυχία του ελληνικού λαού.
Το ΚΚΕ καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του πως "η ναζιστική Χρυσή Αυγή επιχειρεί να λασπώσει την ηρωική εξέγερση του λαού και της νεολαίας στο Πολυτεχνείο το 1973 ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία, λέγοντας τα ίδια αισχρά ψέματα που χρησιμοποίησε η δικτατορία για να κρύψει το μεγάλο της έγκλημα".
Στο μεταξύ, στη θέση της παραμένει η νηπιαγωγός στη Λευκάδα που βρέθηκε στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής γιατί μαθητές με καταγωγή από την Αλβανία ζωγράφισαν την αλβανική σημαία στην τάξη κατά τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.
Η νηπιαγωγός έδωσε έγγραφες εξηγήσεις που ζητήθηκαν από τον Περιφερειακό Διευθυντή και παραμένει στη θέση της. Στο θέμα αναφέρθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε πως αντίπαλος δεν είναι η νηπιαγωγός και ο εκπαιδευτικός κόσμος, αλλά η Χρυσή Αυγή και η ξενοφοβία.
Ο Τομέας Παιδείας της ΔΗΜΑΡ "καταδικάζει απερίφραστα την παρέμβαση εξωθεσμικών παραγόντων, και ιδίως φασιστικών οργανώσεων, στις σχολικές γιορτές και στην εκπαιδευτική διαδικασία" και τονίζει πως "το σχολείο αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο καλλιέργειας των δημοκρατικών ιδεών και του σεβασμού της διαφορετικότητας και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αλλοιώνει τον χαρακτήρα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: