ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Με το λαό για άλλη λύση

29-6-2011, από τις διαμαρτυρίες των πολιτών που οδήγησαν στην πτώση της κυβέρνησης  Παπαδήμου.


Αποσυντίθεται η κυβερνητική πλειοψηφία υπό το βάρος του αντικοινωνικού πακέτου των 19 δισ. ευρώ ενόψει την ψηφοφορίας, την Τετάρτη, για το πακέτο των αιματηρών περικοπών και τα εργασιακά. Την ερχόμενη Κυριακή η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό. Επί ξηρού ακμής η κυβέρνηση, σε οριακή κατάσταση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. Εισηγήσεις για αποδέσμευση των βουλευτών του δέχεται ο Κουβέλης. Ρόλο σωτήρα αναζητά ο Σαμαράς.
Καταλύτης για τη δημοκρατική ανατροπή η 48ωρη απεργία της Τρίτης και της Τετάρτης. Σήμερα οι ομιλίες Σαμαρά και Τσίπρα στις κοινοβουλευτικές ομάδες της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός ζητά να μπει τέλος στα Μνημόνια και τα νέα κεντροδεξιά σενάρια, με μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία που θα εγγυηθεί την ανασυγκρότηση της χώρας.

Από τις πρόσφατες διαμαρτυρίες.


Είμαστε έτοιμοι και ειλικρινείς







Δεν υπάρχουν σχόλια: