ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τι θα γινόταν αν σχεδιάζαμε εμείς για εμάς; |




Δημιουργώντας το δικό μας Σχέδιο


Θολωμένη, σχοινοβατώντας μέσα στη δίνη διαδοχικών μνημονίων και διαπραγματεύσεων, κινητοποιήσεων και περικοπών, προσδοκιών και αδιεξόδων, η χώρα βαδίζει δίχως πυξίδα και προσανατολισμό, χωρίς ένα δικό της μπούσουλα να την κατευθύνει.
Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε ανάγκη από ένα Εθνικό Πλάνο, ένα σχέδιο όχι ξενόφερτο αλλά δικό μας, πέρα και πάνω από τρόικες και μνημόνια, το οποίο θα ενώσει τη διχασμένη κοινωνία και θα προσφέρει το πολυπόθητο Όραμα, για μία Ελλάδα διαφορετική, χτισμένη πάνω σε θεμέλια υγιή και στέρεα -την Ελλάδα του μέλλοντος μας.
Τι θα γινόταν εάν σχεδιάζαμε εμείς για εμάς;
Η Newsplus σας προσκαλεί σε μία συζήτηση-ψηλάφιση των παραμέτρων ενός εθνικού σχεδίου για τη φυγή προς τα μπρος. Για να μπορέσουμε να φανταστούμε μία χώρα πέρα και πάνω από τα μνημόνια.
____________________
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, 12.00, ξενοδοχείο «Αστήρ», Πάτρα
Ζωντανή μετάδοση με live streaming από το www.newsplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: