ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Α.Τσίπρας: «Θα επαναφέρουμε μισθούς και συντάξεις με έναν νόμο και ένα άρθρο»

Δεσμευόμενος στους εργαζόμενους.


Ομιλία σήμερα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ
Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της ομιλίας του στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ.
Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για το γεγονός ότι εξασφάλισε την περιβόητη δόση, με την προϋπόθεση, όπως είπε, «να ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο και με το παραπάνω».
Η δόση αυτή, είπε ο κ. Τσίπρας, «θα δώσει τη δυνατότητα οι τραπεζίτες που διαχειρίστηκαν την χρεωκοπία της χώρας, να ανακεφαλαιοποιήσουν τις δικές τους ζημιές, χωρίς όμως να δώσουνε ούτε μία ανάσα στην πραγματική οικονομία».
«Το ξεπούλημα το λένε αξιοποίηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας αμφιβολίες για τα έσοδα που θα αποφέρουν στα κρατικά ταμεία οι αποκρατικοποιήσεις, επαναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά ότι «η λύση δεν είναι λιτότητα, δεν είναι τα μνημόνια».
«Ξεκινήσαμε», είπε, «με χρέος 120% και έχουμε φτάσει στο 170% του ΑΕΠ. Η λύση δεν είναι να μειώνουμε τις συντάξεις και να απολύουμε τον κόσμο. Η λύση είναι να σταματήσουμε να πληρώνουμε ένα άδικο χρέος και να οργανώσουμε την παραγωγική ανασυγκρότηση, για να παράξουμε πλούτο και να τον κατανείμουμε δίκαια».
Αναφερόμενος στις περικοπές μισθών και συντάξεων, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «και οι μισθοί και οι συντάξεις μπορούν να επανέρθουν», υπογραμμίζοντας ότι «είναι ζήτημα πολιτικής απόφασης και βεβαίως ισχυρής διαπραγμάτευσης».
Δεσμεύθηκε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις, με έναν νόμο και ένα άρθρο, όταν πολύ γρήγορα θα βρεθεί σε θέση διακυβέρνησης...

(Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: