ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Το Συντονιστικό Σωματείων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα καλεί σε κινητοποιήσεις

Από την κινητοποίηση της 18-10-12 στην Πάτρα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας.


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ και ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ  Ν. Αχαΐας

Από τη συγκέντρωση μπροστά στο ΕΚΠ.
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Κλείδωσαν τα μέτρα τέλειωσε και το θέατρο των δήθεν διαπραγματεύσεων και είναι έτοιμοι να κλειδώσουν και να τελειώσουν τις ζωές μας για πάντα μέσα σε ένα τριήμερο κοινοβουλευτικής εκτροπής.
Το έγκλημα της ψηφοφορίας για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας με το θέαμα της ψηφοφορίας – τσίρκο με το  περνάς δε περνάς, δεν μπορεί να μας καταδικάζει στη πείνα και την ανέχεια.

Θα τους αφήσουμε; ΟΧΙ

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, βρίσκεται υπό κατάρρευση. Εμπρός λοιπόν εμείς που είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα ανατροπής για να γλυτώσει ο εργαζόμενος λαός.
   Είναι ανάγκη να σαλπίσουμε συνολικό και πολιτικό αγώνα με όλα τα μέσα, με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και διάρκεια, αγώνα ανατροπής!

Ο συντονισμός σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ν. Αχαΐας σε χτεσινή του σύσκεψη αποφάσισε.

Ο Τάσος Γιακουμής του νοσοκομειακού τομέα.
 
1.    Συμμετοχή στη Συγκέντρωση σήμερα Παρασκευή 2-11-12 στις  5:30 μμ το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο στον ΟΛΠΑ (Γούναρη & Όθωνος Αμαλίας) μαζί με τα σωματεία του Δήμου δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουλάνε το λιμάνι ο Σαμαράς και το σκουπίδι ο Δημαράς!!

2.    Δευτέρα 5.11 απόγευμα 6 μ.μ. μπροστά στο Δημαρχείο, ανοικτή συνέλευση σωματείων και συλλογικοτήτων για δράσεις μέσα στη 48ωρη απεργία και τη παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα.


3.    Τρίτη 6.11 πρωί  10.30 π.μ. συγκέντρωση  και πορεία στο Εργατικό Κέντρο & το απόγευμα 6 μ.μ. μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Δημαρχείο.

4.    Τετάρτη 7.11 απόγευμα 6 μ.μ. παμπατραϊκό συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου.

Για  να μην περάσουν τα μέτρα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ,για να ανατραπεί η κυβέρνηση ΝΔ -ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, για να μη περάσει ο φασισμός
για να φύγει η ΤΡΟΙΚΑ
Όλοι στο δρόμο του αγώνα   
2.11.12

Δεν υπάρχουν σχόλια: