ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή κόλαφος του Δημάρχου Πατρέων για τις επιπτώσεις των μνημονίων στην Πάτρα!

Η επιστολή Δημαρά που προειδοποιεί για τα χειρότερα.

Καλώ τους δημότες να πούμε όλοι μαζί
φθάνει πια!
Με τον παραπάνω τίτλο ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς στέλνει ηχηρό μήνυμα προς πάντες αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο της παραίτησής του.  Ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες της Πάτρας,  που αποτελεί κόλαφο για την πολιτική των μνημονιακών κομμάτων, στέλνει αυτές τις μέρες μαζί με τους λογαριασμούς ύδατος,  ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς.
Με αυτή ειδοποιεί τους δημότες ότι σε λίγο δεν θα υπάρχουν λεφτά στο Δήμο να κινηθούν τα απορριμματοφόρα, τα σκουπίδια θα πνίξουν την πόλη, δεν θα υπάρχουν χρήματα να λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, δεν θα υπάρχουν λεφτά όχι μόνον για σημαντικά έργα που έχει ανάγκη η πόλη, αλλά ούτε για τη στοιχειώδη φροντίδα των πλατειών και των κοινοχρήστων χώρων, δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι δημοτικοί υπάλληλοι. Για το τελευταίο ήδη ακούγεται στην πόλη ότι ο μισθός Νοεμβρίου είναι ζήτημα το εάν και πως θα καταβληθεί.
Και γι αυτό, όπως αναφέρει ο Γ. Δημαράς, δεν σκοπεύει να καμώνεται το δήμαρχο σε έναν χρεοκοπημένο Δήμο και σε μία εξαθλιωμένη κοινωνία! Ήδη τις επιπτώσεις της πολιτικής απέναντι στους δήμους η Πάτρα τις υφίσταται με την κατάντια των σχολείων της.
Πάντως εξακριβωμένες πληροφορίες φέρουν τον δήμαρχο Πατρέων να μην δίνει κατάλογο εργαζομένων προς απόλυση. Συνεργάτες του τονίζουν ότι «την βαριά ευθύνη στέρηση του ψωμιού δεν θα την πάρει ο Δήμαρχος»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: