ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

«Καγό κουγάγιο» σύντροφοι της ΔΗΜΑΡ, στο Σισύφειο ανηφορικό δρόμο που χαράξατε!

Κουβέλης: Σπύρο τι λες; Την κάτσαμε τη βάρκα; Λυκούδης: Άστα να πάνε Φώτη, σαν τον Σίσυφο θα τραβιόμαστε!


Άρχισαν τα όργανα - Στραβομουτσούνιασε ο Λυκούδης για τους Βουδούρη και Μουτσινά
«Εδώ υπάρχει ένα πολιτικό ζήτημα», αναγνώρισε ο γραμματέας της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, Σ. Λυκούδης, αναφερόμενος στην καταψήφιση του προϋπολογισμού εκ μέρους των βουλευτών του κόμματος, Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά, καθώς, όπως σημείωσε, «η Κεντρική Επιτροπή είχε αποφασίσει με μεγάλη πλειοψηφία να υπερψηφιστεί».
Ερωτηθείς σχετικά με την απουσία τού -επίσης βουλευτή του κόμματος- Γ. Πανούση από την ψηφοφορία του προϋπολογισμού, απάντησε τα εξής στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ:
«Νομίζω ότι ήταν ένας κομψός τρόπος για να μην ψηφίσει υπέρ του προϋπολογισμού που υποθέτω ότι δεν ήθελε».
Μάλλον ο Σπ. Λυκούδης έχει ξεχάσει ότι το κόμμα του οποίου είναι εκπρόσωπος προέρχεται από πρακτικές που πριν δύο χρόνια επιδοκίμαζε. Όντας μέλος του ΣΥΝ ο ίδιος και οι βουλευτές που πρόσκειντο στην «Ανανεωτική τάση»  (Ν. Τσούκαλης και σία) ότι τους ερχόταν στο νου το έβαζαν στο στόμα τους και περιφέροντο «από καναλίου εις κανάλιον» για να εμέσουν κατά της γραμμής του κόμματος που υποτίθεται ήσαν στελέχη. Μέχρι που διέσπασαν τον ΣΥΝ πήραν τους βουλευτές τους παραμάσχαλα και έστησαν τη ΔΗΜΑΡ. Αναφέρομαι στο διάστημα πριν των εκλογών. Άλλωστε έχει κυκλήσει πολύ νερό στο μύλο της Ιστορίας της αριστερά από τότε. Και ο τότε βουλευτής του ΣΥΝ Αχαΐας σήμερα είναι της ΔΗΜΑΡ και προαλείφεται για υπουργός στην κυβέρνηση της Δεξιάς, στην οποία έχει πλέον ενσωματωθεί η ΔΗΜΑΡ, μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού!
Και βέβαια ανακουφίστηκαν στο ΣΥΝ που τους φώτισε ο Θεός (ή μήπως οι μεγαλοεκδότες;) και πήγαν στο καλό του Χριστού και της Παναγίας και μπόρεσε να παρουσιάσει καθαρή τη γραμμή του, η οποία με τον αγώνα του απλού κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε στο μεγαλείο του 27% μέσα σε λίγο καιρό.
Και τώρα οι ίδιοι πρωταγωνιστές της ανακατωσούρας στον τότε ΣΥΝ, σήμερα γεύονται στη ΔΗΜΑΡ, αυτά που παρασκεύαζαν από ετών στον ΣΥΝ. Ακολουθούν στο Σισύφειο ανηφορικό δρόμο που χάραξαν.
«Καγό κουγάγιο» θα τους ευχηθώ, όπως μας ευχήθηκε ο σύντροφός τους Όλι Ρεν τότε που μας φέσωσε με το μνημόνιο που μας έφερε ο άλλος σύντροφός τους εξ Αχαΐας πρώην πρωθυπουργός και νυν διδάκτωρ του μαθήματος «Πώς να βουλιάξετε την Οικονομία μίας χώρας» και εναλλακτικά «Κουρέας στου κασιδιάρη το κεφάλι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: