ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Περισσότερη ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση θέλει ο υιός Μητσοτάκη, τώρα πούγιναν τουρλουμπούκι!

Τώρα γίναμε όλοι ένας καλός θίασος, είπε ο Κυριάκος, για το καλό του μνημονίου! (Η φωτογραφία είναι του ISTOLOGIOU Giorgou MOSXOU, από το Καρναβάλι της Πάτρας φέτος).


«Ή θα επιπλεύσουμε όλοι μαζί ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί» είπε
Τα κόμματα της συγκυβέρνησης υπερέβησαν τις ουσιαστικές ιδεολογικές τους διαφορές και συνεργάζονται πάνω σε μια κοινή πλατφόρμα για το μέλλον της χώρας, ανέφερε σε δηλώσεις του στο ρ/σ Βήμα FΜ o βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και αφού χαρακτήρισε τις διαφοροποιήσεις που παρατηρήθηκαν στη Βουλή, αναμενόμενες και προβλέψιμες, εκτίμησε πως δεν είναι να ανησυχητικές για τη συνοχή της κυβέρνησης.  Κοινώς γινόμαστε τουρλουμπούκι θέλει να πει ο υιός Μητσοτάκη.
Γιαυτό κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη στάση της ΔΗΜΑΡ, δήλωσε πως «δεν θεωρεί μείζον ζήτημα το γεγονός ότι για ένα άρθρο δεν μπόρεσε να υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, αφού όπως επεσήμανε, το κόμμα του Φώτη Κουβέλη έχει κάνει μια πολύ μεγάλη υπέρβαση, στηρίζοντας ένα δύσκολο και μη συμβατό με το ίδιο πακέτο μέτρων».
«Ή θα επιπλεύσουμε όλοι μαζί ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί και μαζί και η χώρα», παρατήρησε χαρακτηριστικά και μίλησε για συστράτευση όλων των δημιουργικών και χρήσιμων δυνάμεων που μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα να υλοποιήσει αυτά που έχουν υπογράψει. «Δεν έχει σημασία ούτε η ιδεολογική αφετηρία του καθενός ούτε η κομματική ταυτότητα που φέρει. Σημασία έχει ότι μπορούμε πια να συνεργαστούμε σε ένα κοινό πλαίσιο κι αυτό αποδεικνύεται καθημερινά έμπρακτα», τόνισε, επικροτώντας τη στάση των προέδρων ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
            Στο πλαίσιο αυτό, εκτίμηση του Κ. Μητσοτάκη ήταν ότι στα επόμενα βήματα της κυβέρνησης περιλαμβάνεται σίγουρα ένας επαναπροσδιορισμός των σχέσεων των κυβερνητικών εταίρων, με ενεργότερη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: