ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τρεις συλλήψεις για τον προπηλακισμό του Γερμανού προξένου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ

Από το συμβάν με τον Πρόξενο Γερμανίας στη ΔΕΘ.



Το πρωί συνέλαβαν στο σχολείο του το δάσκαλο Θανάση Αγαπητό και λίγο αργότερα το δάσκαλο Ηλία Σμήλιο

Τρία άτομα, ηλικίας 53, 39 και 47 ετών, συνελήφθησαν, σύμφωνα με το protothema.gr, την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ασφάλειας για την εμπλοκή τους στον προπηλακισμό του Γερμανού προξένου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες είναι δημοτικοί υπάλληλοι και κατηγορούνται ο ένας ότι χτύπησε με μπουνιά και ο άλλος ότι πέταξε ποτήρι με καφέ κατά του προξένου.
Ο τρίτος κατηγορείται πως κινήθηκε απειλητικά κατά του προξένου.

 Συλλήψεις δασκάλων μέσα στην τάξη

Τα μπουκάλια που πετάχτηκαν και οι προπηλακισμοί εναντίον του Γερμανού πρόξενου είχαν ως αποτέλεσμα την έρευνα της αστυνομίας και τη σύλληψη σήμερα δύο δασκάλων. Το alfavita -σάιτ των συνδικαλιστών εκπαιδευτικών- αναφέρει:
Σήμερα το πρωί συνέλαβαν στο σχολείο του το δάσκαλο Θανάση Αγαπητό και λίγο αργότερα το δάσκαλο Ηλία Σμήλιο. Παράλληλα συνέλαβαν δύο δημοτικούς υπαλλήλους της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Κυρατζόπουλος Θωμάς και Αρβανίτης Σαράντης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται και άλλες συλλήψεις. Ο Θανάσης Αγαπητός, γνωστός αγωνιστής στο χώρο της εκπαίδευσης, μέλος των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων Εκπαιδευτικών, πρώην μέλος του Δ.Σ της ΔΟΕ και του Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ, κατηγορείται ότι συμμετείχε σε μπλοκ πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων που κινήθηκε απειλητικά κατά του προξένου.
Την ίδια κατηγορία έχει και ο Ηλίας Σμήλιος επίσης μέλος των Παρεμβάσεων Εκπαιδευτικών ΠΕ και μέλος του Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ.
Ήδη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες εργαζόμενοι ως ένδειξη συμπαράστασης. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΕ - ΟΤΑ, οι Παρεμβάσεις Π.Ε. , οι Παρεμβάσεις Δ.Ε., η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Μ-Λ ΚΚΕ και άλλοι φορείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: