ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πόλεμος χαρακωμάτων στην Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ του ενός τετάρτου εναντίον των τριών τετάρτων

Τσιρότο του Σαμαρά έγινε το κόμμα, υποστηρίζουν οι διαφωνούντες βουλευτές της.


Σχέδιο φθοράς των διαφωνούντων προωθείται στις ΝΕ και υποστηρίζεται δημόσια στα ΜΜΕ
Κλιμακώνεται η εξώθηση των διαφωνούντων βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, από τους προεδρικούς, που με δηλώσεις στα ΜΜΕ τους καλούν να αποχωρήσουν από το κόμμα, όταν οι Βουτσινά και Βουδούρης τους εγκαλούν για ενσωμάτωση της ΔΗΜΑΡ στον Σαμαρά και εγκατάλειψη των προγραμματικών θέσεών της. Σχέδιο φθορά των διαφωνούντων βρίσκεται σε εξέλιξη και προωθείται προς τις ΝΕ ενώ υποστηρίζεται και δημόσια στα ΜΜΕ.
«Η δήλωση της Εκτελεστικής Επιτροπής επικεντρώνει τα πυρά της στην “απειθαρχία” δυο βουλευτών, ενώ οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν ήδη προκαλέσει την διαφοροποίηση, με διάφορους τρόπους, πρακτικώς του 1/4 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας», επεσήμαναν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι Οδ. Βουδούρης και Π. Μουτσινάς, σχολιάζοντας την απόφαση της προχθεσινής συνεδρίασης της Ε.Ε. του κόμματος. Οι δύο βουλευτές επανέφεραν το θέμα της προγραμματικής συμφωνίας του κόμματος και της κυβέρνησης και υπογράμμισαν τον πολιτικό χαρακτήρα της τριβής. Ακόμα, τόνισαν πως η ΔΗΜ.ΑΡ. έχει ουσιαστικά ενσωματωθεί στη Ν.Δ. και ζήτησαν τη σύγκληση συνεδρίου.
 «Δεν έχουν ίχνος πολιτικής επιρροής στο κόμμα» τόνισε (Αlpha 989) o γραμματέας της ΔΗΜΑΡ., Σπ. Λυκούδης, αναφερόμενος στους Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά, και πρόσθεσε πως: «Όποιος καταθέτει πρόταση για συνέδριο σαν πολιτική μαγκιά να το ξανασκεφτεί".
Ο Οδ. Βουδούρης μέσω του Alpha 989, απαντώντας στις παραπάνω δηλώσεις του Σπ. Λυκούδη, υπογράμμισε πως « το 1/4 της Κ.Ο. έχει διαφοροποιηθεί από αυτό που λέει ο κ. Λυκούδης. Υπάρχουν κι άλλα μέλη στο “τσακ”. Η δική μας άποψη αντανακλά ένα μέρος της ΔΗΜΑΡ. Ο αγαπητός σύντροφος (σ.σ.: Σπύρος Λυκούδης) προσπαθεί να καλύψει ένα πραγματικό πολιτικό πρόβλημα» είπε.
Ο Δ. Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, τόνισε πως η στάση των «δύο» συνιστά πρόβλημα, σπεύδοντας να διαχωρίσει τον Γ. Πανούση από το πλαίσιο αυτό.
Εξάλλου, ο Ν. Μπίστης (στον Bήμα FM) επεσήμανε πως οι Βουδούρης και Μουτσινάς έχουν διαφορετική στρατηγική από το κόμμα, οπότε τους κάλεσε να αποχωρήσουν, ασκώντας τους κριτική επί πολιτικής ηθικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: