ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Εργαζόμενοι ΟΤΑ: Κάρφωσαν με τάβλες τις πόρτες των δημαρχείων της Αττικής

Πολλά κυβικά τάβλες θα χρειασθούν για το κάρφωμα κεντρικών θυρών δημαρχείων. Προσοχή όμως γιατί με τη φτώχια που μας δέρνει όλο και κάποιοι θα τις λιγουρεύονται για να ζεσταθούν! 



Αντιδρούν στις απολύσεις προσωπικού
που σκοπεύει η κυβέρνηση


Τα γραφεία προσωπικού και πρωτοκόλλου έχουν σφραγίσει από το πρωί σε διάφορους δήμους της χώρας εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ από αύριο αναμένεται κύμα καταλήψεων.
Όπως σημειώνει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος, σε ό,τι αφορά στην Αττική, έχουν ήδη σφραγισθεί τα γραφεία στους δήμους Ελληνικού, Γλυφάδας, Αγ. Δημητρίου, Ν. Σμύρνης, Βύρωνα, Υμηττού, Ν. Ιωνίας, Αιγάλεω, Αγίας Παρασκευής, Παλλήνης, Αρτέμιδος-Σπάτων.
Οι εργαζόμενοι έχουν καρφώσει στις εισόδους τάβλες, προκειμένου να μην πρωτοκολληθεί κανένα εισερχόμενο έγγραφο σχετικά με τις απολύσεις και να μην αποσταλούν στα αρμόδια υπουργεία καταστάσεις με τα ονόματα των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: