ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Το πακέτο μέτρων είναι βαρύ» αποφαίνεται ο Φ. Κουβέλης αλλά το ψηφίζει για το καλό μας!

Το καλτσόν...


Με την ψήφιση του προϋπολογισμού, αμέσως πρέπει να ζητηθεί η αποδέσμευση ολόκληρης της δόσης είπε
«Η ψήφος στον προϋπολογισμό του 2013 είναι ψήφος καθοριστικής σημασίας για να συνεχιστούν οι προσπάθειες για τη δημοσιονομική εξυγίανση, τη σταθερότητα, την ανάπτυξη της χώρας. Είναι ένας διαρκής αγώνας για αλλαγή και βελτίωση των όρων της δανειακής σύμβασης. Για την προώθηση μεταρρυθμίσεων στο κράτος και την οικονομία».
Με αυτή την αποστροφή έκλεισε την ομιλία του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νέου κρατικού προϋπολογισμού, δίνοντας το στίγμα ότι θα υπερψηφίσει η ΔΗΜΑΡ τον προϋπολογισμό και έτσι θα έχουμε το παράδοξο από την μία να καταψηφίζει νομοσχέδιο της κυβέρνησης που συμμετέχει και από την άλλη να υπερψηφίζει ένα προϋπολογισμό κυβέρνησης που έχει καταψηφίσει νομοσχέδιό της.
Τόνισε ότι «με την ψήφιση του προϋπολογισμού, αμέσως πρέπει να ζητηθεί η αποδέσμευση ολόκληρης της δόσης των 31,5 δις και των όσων προβλέπονται από το πρόγραμμα δόσεων». Προφανώς αγνοεί αυτό που γνωρίζει όλη η κοινωνία και το επαναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε ευρώ δεν θα πάει για ανάπτυξη. Όταν 24 δις πάνε στις τράπεζες, 7 δις σε εσωτερικές υποχρεώσεις της κυβέρνησης, με 500 εκατ. που απομένουν τι είδους ανάπτυξη μπορεί να γίνει;
Ο Φ. Κουβέλης, έκανε λόγο για πολύ κρίσιμες συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η συζήτηση και τόνισε ότι είναι «απαραίτητο να πετύχουμε τις περισσότερες δυνατές βελτιωτικές παρεμβάσεις στη δανειακή σύμβαση».
 «Το πακέτο μέτρων είναι βαρύ. Θέσαμε ζητήματα που μπορούν να μειώσουν τις επιπτώσεις του, όπως: Η χρονική επιμήκυνση. Η ένταξη της ρήτρας αντικατάστασης μέτρων, έτσι ώστε αν έχουμε απόδοση εσόδων να μην υλοποιούνται τα ιδιαιτέρως επαχθή μέτρα. Η παράλληλη λήψη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών. Η συνέχιση της χρηματοδότησης και η επανατοποθέτηση του ζητήματος του χρέους, ώστε να δημιουργείται ένα πλαίσιο βιώσιμης λύσης από οικονομική και κοινωνική άποψη, είναι αναγκαία στοιχεία μιας πολιτικής συμφωνίας με τους εταίρους. Πρέπει να εργασθούμε για να υπάρξει» υπογράμμισε ο κ. Κουβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: