ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Έχει την ευκαιρία να αρθρώσει μια ουσιαστική απάντηση προς τον κ. Αρβανιτόπουλο

Μαρία Κανελλοπούλου.


Δήλωση της βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κανελλοπούλου για την Σύνοδο Πρυτάνεων στην Πάτρα
Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Μαρία Κανελλοπούλου, επ' ευκαιρία της Συνόδου Πρυτάνεων στην Πάτρα, καθώς και στην εκεί παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, προέβη στην εξής δήλωση:

«Η Σύνοδος των Πρυτάνεων, παρ' όλο που είναι ένα άτυπο όργανο, έχει την ευκαιρία να αρθρώσει μια ουσιαστική απάντηση προς τον κ. Αρβανιτόπουλο και την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά. Μιας πολιτικής που απειλεί ολόκληρα πανεπιστήμια με λουκέτο, τμήματα με μεταφορά από πόλη σε πόλη σαν να ήταν περιφερόμενα τσίρκο, χιλιάδες διδάσκοντες, φοιτητές και τις οικογένειές τους με ανατροπή της ζωής τους.
Ο κ. Σαμαράς, απειλεί το Πανεπιστήμιο Πάτρας με αποψίλωση, με σκοπό την συνολική υποβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και με στόχο την ικανοποίηση μικροκομματικών οφελών-βλέπε μεταφορά τμήματος στην Καλαμάτα.
Το Πανεπιστήμιο ξέρει εδώ και δεκαετίες να απαντά αφενός με την υψηλότατου επιπέδου επιστημονική του παραγωγή αλλά και με τους αγώνες του. Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, το Πανεπιστήμιο θα αποτελέσει έναν πυλώνα ανόρθωσης της κοινωνικής και παραγωγικής βάσης αυτής της χώρας.
Με αγώνα και με εναλλακτικό και εφαρμόσιμο σχέδιο προχωράμε ενάντια στην διάλυση ενός ακόμα θεσμού, του Δημόσιου ελληνικού Πανεπιστημίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: