ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Το λιμάνι της Πάτρας, το άλλοτε στολίδι, δεν μπορεί να αφεθεί βορά στους κερδοσκόπους

24 - 1- 2012, προσωρινή παράδοση του λιμανιού της Πάτρας στο Δήμο Πατρέων. Ο Δήμαρχος Γ. Δημαράς υπογράφει την παραλαβή. Από χθες άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια της εσωτερικής τρόικας!



Δήλωση Μαρίας, Κανελλοπούλου βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ,  για την ιδιωτικοποίησή του
Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τις ιδιωτικοποιήσεις προέβη στην εξής δήλωση:
«Ο κ. Στουρνάρας, εμμονικά περήφανος για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει, μας είπε ότι είναι “αναφαίρετο δικαίωμα” αυτής της Βουλής και της τρικομματικής κυβέρνησης να ιδιωτικοποιεί αδιακρίτως.
Το εν λόγω golden boy της διεθνούς χρηματοπιστωτικής συμπαιγνίας, θα πρέπει να γνωρίζει, επίσης, ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του ελληνικού λαού να αλλάζει Βουλές και κυβερνήσεις, πράγμα που θα κάνει σύντομα, εξαφανίζοντας από τον πολιτικό ορίζοντα οικονομικούς δολοφόνους σαν κι αυτόν.
Αναφαίρετο δικαίωμα της κοινωνίας και των εργαζομένων, είναι εξάλλου η πάλη ενάντια στην υλοποίηση των αποκρατικοποιήσεων.
Το λιμάνι της Πάτρας, το άλλοτε στολίδι αυτής της πόλης, δεν μπορεί να αφεθεί βορά στους κερδοσκόπους. Για ακόμη μια φορά, καλούμε όλους τους φορείς και τις δημοκρατικές δυνάμεις σε κοινό αγώνα για να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση. Όσοι ψήφισαν υπέρ ή όσοι δεν εμφανίστηκαν στην ψηφοφορία, αγνοώντας του αγώνες των Πατρινών, έβαλαν μια ανεξίτηλη υπογραφή, την οποία ο λαός της Αχαΐας δεν πρέπει να ξεχάσει ούτε στους αγώνες του, ούτε στις εκλογές, όποτε κι αν έρθουν αυτές.
Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου».
_____________________________________________
Τηλ. επικοινωνίας: 6981086533, 6973825647, 2103706407, 2610220600

Δεν υπάρχουν σχόλια: