ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Προειδοποίηση της ελληνικής πρεσβείας των ΗΠΑ προς τους έγχρωμους υπηκόους των !

Το χρώμα του δέρματος μετράει για τους ρατσιστές της Χρυσής Αυγής, που μας εκθέτουν διεθνώς ως χώρα!


Βιώνουμε τα αποτελέσματα της ατιμώρητης ρατσιστικής βίας που ξαπλώνονται από την Χρυσή Αυγή
Τα αποτελέσματα της ατιμώρητης ρατσιστικής βίας που ξαπλώνονται από την Χρυσή Αυγή, βιώνουμε πλέον και σε διεθνές διπλωματικό επίπεδο μετά την ενέργεια των ΗΠΑ να διαφυλάξουν προληπτικά τους έγχρωμους πολίτες των που επισκέπτονται την χώρα μας
Με ανακοίνωσή της η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες, κυρίως αφρικανικής, ισπανικής και ασιατικής καταγωγής που επισκέπτονται την Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων βίας και επιθέσεων εναντίων αλλοδαπών.
Ενημερώνει τους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί σε όλες τους τις μετακινήσεις στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Να παρακολουθούν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και να καταγγείλουν άμεσα στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα ή στο αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη κάθε πιθανό κρούσμα ρατσιστικής βίας.
Η αμερικανική πρεσβεία έθεσε μάλιστα στη διάθεση των Αμερικανών πολιτών και τηλέφωνο επικοινωνίας όπου μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινώς και δωρεάν για να ζητήσουν τη βοήθεια των αμερικανικών αρχών σε περίπτωση που πέσουν θύματα βίας στην Ελλάδα.
Παράλληλα η αμερικανική πρεσβεία καλεί όλους τους Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν να μετακινηθούν αύριο ημέρα εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε όλους τους δρόμους πέριξ του Ιδρύματος καθώς και στις οδούς από τις οποίες θα περάσει η πορεία.
 «Η Ελλάδα ήταν και παραμένει μια χώρα ασφαλής» σχολίασε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με την επικαιροποίηση της ταξιδιωτικής οδηγίας των ΗΠΑ για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: